השכרת רכב בניו יורק
-
היי,
אני מעונינת לשכור רכב לשבוע וחצי בJFK.
עשיתי ברור מחירים יסודי ואת ההצעה הטובה ביותר קבלתי דרך Sky Scanner-סוכנות בשם Holiday Autos – רכב מחברת ההשכרה Thrifty.
ההצעה ממש זולה משמעותית במאות דולרים מחברות אחרות, 370$ לכל הימים.
האם מישהו מכיר אותם? יש לו ניסיון איתם? האם יכול ליהיות סיכון?
אני חוששת שהמחיר הזול “מידי” קצת מחשיד.
למיטב הבנתי זה כולל את כל הביטוחים הנצרכים.
המון תודה.
-
זה בהחלט הגיוני שאתרים להשוואת מחירים מציגים מחירים זולים יותר מאשר חברות ההשכרה עצמן. רק תבדקי שזה כולל את כל הביטוחים CDW TW TP עם ZERO EXCESS שזה ללא השתתפות עצמית.
ממליץ לך לחפש אתר של השוואת מחירים ישראלי כדי שתוכלי לדבר עם נציג בעברית ולשאול את כל השאלות המתבקשות. כמו כן יהיה לך למי לפנות פה בארץ בסיום ההשכרה במידה ויעלו בעיות כלשהן. זה הרבה יותר נוח מאשר להתחיל לתקשר עם אתר כלשהו בחו”ל...
תשווי מחירים באוטו יורופ, קאר מאסטר, אופרן וכו’ כדי לראות אם המחיר שראית מופיע גם אצלם. אולי אפילו תמצאי משהו זול יותר.
נסיעה טובה!
-
באופן כללי טריפטי ודולר הם המותגים הלאו קוסט של חברת הרץ .
שכרתי מהם ב- JFK פעם אחת בעבר רכב , ולהלן הבאגים , הרכבים מאוד עייפים , רכב ראשון החלפתי אחרי יום , ברכב השני הייתה בעיה במזגן , שלחו אותנו לאחד משדות התעופה בפלורידה שנחליף רכב , הגענו לשם , אין רכבים , תחזרו לסניף שקיבלתם את הרכב (ניו יורק) , למזלנו בהמשך היינו צריכים חימום ולא מיזוג .
באג נוסף , תשלום גבוה על האיזי פס , חסכנו אותו , ואז נאלצנו לעבור במנהרה ששם הגביה כמו כביש 6 , וחוייבנו 56 דולר , 6 עבור המנהרה , 50 דמי טיפול .
קחי בחשבון שהרבה מעברים באיזור ניו יורק וצפונה שבעבר הייתה גביית דמי מעבר במזומן עוברים לגביה אוטומטית , דרך האיזי פס .
דבר נוסף וחשוב אם הבדיקה נעשית דרך אתרים אמריקאים דמי השכירות אינם כוללים ביטוח , דבר שמופיע באתרים הישראלים .
-
תודה מאד על התגובות.
לגבי איזיפס- יש לי מכשיר מקרוב משפחה ככה שזה לא בעיה.
מה שקצת החשיד אותי זה שהם דורשים תשלום מראש למרות שיש אפשרות ביטול עם החזר מלא עד 24 שעות מהלקיחה.
ולא מצאתי עליהם אפילו תגובה אחת (!) בגוגל מעודכנת לשנים האחרונות, גם לא באנגלית.
וגם המחיר הזול, נמוך באופן משמעותי מכל הצעה אחרת שקבלתי.
חפשתי גם באתרים ישראליים, הרבה יותר יקר.
יש את אותה הצע הגם דרך Argus, כדאי ללכת על זה?
-
ביטול חינם אומר שאת צריכה לשלם על ההשכרה ואם את מבטלת את ההזמנה עד 24 שעות לפני הנסיעה הם מחזירים לך את כל הכסף ששילמת. לדעתי כדאי לשלם טיפה יותר ולהזמין מאתר ישראלי שנותן לך גב ויש עם מי לדבר בשעת הצורך..
-
בחגים האחרונים שכרתי רכב בניו יורק דרך אוטויורופ בארץ. קיבלתי מהם את ההצעה הכי זולה..שווה ליצור איתם קשר טלפוני. הם עובדים עם דולר בניו יורק. חוץ מהאיזי פס היקר יחסית קיבלנו אחלה רכב ולא היו שום בעיות אחרות