ברזיל בספטמבר
-
הי:) רציתי לדעת אם ספטמבר זה חודש מתאים לטיול בברזיל. רציתי לדעת איך נקרא האיזור של החופים בצפון והאם ניתן לטייל בחודשים אלו שם? -
ברזיל בספטמבר:Reזה זמן מעולה לברזיל!! אני הגעתי לשם באוגוסט ומה שכן, בדרום באיזור ריו גשום נורא, אז צריך ישר לסוע לצפון ושם חם מאוד! בצפון יש מקומות מדהימים, הנקודה הכי צפונית שאני הגעתי אליה הייתה ג`ריקקוארה (6 שעות צפונית לפורטלזה), מקום מדהים ומומלץ!! יש את פיפה, את מ -
ברזיל בספטמבר:Reתודה! סוף סוף אני מוצאת מישהי שיש לה קצת מידע. יש לי כמה שאלות אליך (אם תוכלי): 1. איפה זה האזור של כל החופים והמקומות התיירותיים הנפוצים (שמות של מקומות). 2. איך מגיעים מריו/סאו פאולו לאיזור הצפון. 3. כמה כסף אני צריכה לחודש וחצי?! 4. האם המקום שווה -
ברזיל בספטמבר:Reאני דיי מבינה כי התנחלתי בברזיל כמעט חצי שנה! זו המדינה האהובה עליי ואתה כבר תבין למה...
אז מצפון לריו אני הייתי (מדרום לצפון) ב: אג`ודה (מקום מזה כייפי, פשוט לא עושים כלום כל היום!), אח''כ יש את מורו דה סאופאולו שזה אי שנמצא קצת דרומית לסלוודור, יוצא -
ברזיל בספטמבר:Reשכחתי להתייחס לשאלת הקניות..... בריו יש את ''ריו בול'' שהוא אחלה קניון, הייתי שם כל יום בערך! יש שם רשתות כמו המשביר עם דברים ממש ממש יפים ולא יקרים, ויש חנויות יוקרתיות יותר ששם לא ממש זול אבל בטוח יותר זול מבארץ! בכל עיר גדולה שם יש קניונים עם דברים יפ -
תודה רבהבינתיים לא עולות לי עוד שאלות אבל האמת היא שנראה לי ממש בזבוז לנסוע לברזיל לחודש וחצי (וזה כל הזמן שיש לי כרגע). כמובן שאני לא מוותרת על טיול בדרום אמריקה אבל נראה לי שאני אשנה את היעד להפעם כי לא נראה לי ששווה להשקיע 1200$ ברכטיס אם הכוונה היא להישאר לחו -
תודה רבה:Reאני נוסעת למזרח עוד חודש!
אני מקווה שכייף שם כמו בד.אמריקה..
הטיסה באמת יקרה אז אני מבינה את הדילמה, האמת שחודש וחצי ברזיל זה לא הרבה (חשבתי שמדובר ביותר זמן) למרות שאת יכולה להתמקש באיזור הדרום ואז זה סביר.
ריו קצת, בוזיוס (הייתי פעמיים) זה מקום ליד