נסיעה מלימה להוארז
-
אני אמורה לנחות בלימה ב 19:00, ומעוניינת להגיע להוארז. האם יש אוטובוס לילה והאם הוא מומלץ? או שעדיף לישון בלימה ולנסוע למחרת (ואז מתבזבז יום שלם). אני קצת לחוצה בזמן אז אני מעדיפה לחסוך את הזמן ולנסוע בלילה - מישהו עשה זאת וממליץ? מאיפה יוצאים האוטובוסים -
נסיעה מלימה להוארז:Reאפשר בהחלט להזמין כרטיסי טיסה מהאורז לקוסקו והם גם זולים למדי שם. ישנה אישה מבוגרת ונחמדה המנהלת ''סוכנות'' נסיעות ממש ממול ל Andean Kingdom עדיף לקחת אוטובוס לילה ולחסוך יום ת הנסיעה עורכת כ -8 שעות,למרות שהנוף בדרך יפה -
תודה. איך אני קונהאת הכרטיסלאוטובוס ולאיפה אני צריכה להגיע משדה התעופה בשביל לעלות על האוטובוס? יש למישהו מושג באיזה שעות יוצא האוטובוס? אה, וחברה מועדפת כמובן לנסוע איתה. -
תודה. איך אני קונהאת הכרטיס:Reאת לא צריכה להגיע לשדה התעופה. יש תחנת אוטובוס...ממנה יוצאים אוטובוסים להוארז, ולמיטב זכרוני יש 2 חברות. אני ממליצה לך להשאר יום יומיים בלימה כדי להתארגן...לקבל מידע.. ולהתאפס על עצמך..... מומלץ ללכת לשוק, וגם לחוף הים...''הצוק'' - לראות את מצנחי הרח -
נסיעה מלימה להוארז:Reיש כמה חברות אוטובוסים שנוסעות להוארז, אני חושבת שלכולן יש אוטובוס לילה. 2 מהחברות שלהן בטוח יש אוטובוס לילה שיוצא ב-22:00 הן Cruz del Sur ו-Movil Tours. האוטובוסים יוצאים מהמשרדים של כל חברה (אין תחנה מרכזית) שם גם תוכלי לקנות כרטיסים מן הסתם, Cruz del S -
תודה רבה -
נסיעה מלימה להוארז:Reהכי ממולץ זה לישון לילה בלימה, בקסה מוצילרוס, בעלת המקום פילר, והיא תעזור לך אם הנסיעה להווארז, באיזה חברה ליסוע ובאיזה שעה עדיף לצאת.