ויזה לארה"ב
-
שלום, אני מעוניינת להוציא ויזה לארה”ב למטרת ביקור משפחתי ויש לי כמה שאלות:
הבנתי שיש ראיון אישי כשמנסים להוציא את הויזה, אני כרגע סטודנטית אבל ממש מסיימת בסוף 2018 יש לי כרטיס סטודנט בנלאומי השאלה אם יש עניין להביא אותו לראיון בידיעה שהתוקף שלו הוא עד סוף 2018? האם מספיק להביא רק את הכרטיס סטודנט בלי האישור לימודים?
אני משערת שעד שאתחיל בתהליך של כל הטפסים וכו’ יעבור זמן ואולי עד הראיון יגמר התוקף של הכרטיס עדיין יש עניין להביא את הכרטיס?
אני כרגע לא עובדת ואין לי תלושים אז הכרטיס סטודנט זה כל מה שיש לי.
בנוסף מטרת הביקור היא קרובי משפחה מצד בעלי (יש לו ויזה) האם עדיף להגיד שזה לצורך טיול ולא לציין את הקרובי משפחה?
ושאלה אחרונה יש לנו תינוקת בבית ועדיין מתלבטים אם לקחת אותה איתנו והבנתי שאם משאירים אותה בארץ יש יותר סיכוי לקבל ויזה השאלה אם בסוף כן נחליט לקחת אותה ואמרנו להם שלא לוקחים אותה זה בעייתי?
אשמח לתשובות תודה רבה

-
קודם כולתמיד כדאי להגיד את האמת בקשר למטרת הטיול ולתוכניות. ביקור קרובי משפחה זאת סיבה לגיטימית.
בכל מקרה, אם התינוקת אמורה להצטרף אליכם אז היא גם צריכה ויזה [אלא אם יש לה דרכון זר שלא מצריך הוצאה של אשרת כניסה]. ובכל מקרה לא נראה לי שזה פקטור.
אין מה להביא כרטיס סטודנט בינלאומי – זאת חתיכת פלסטיק שכל סוכן באיסת”א יכול להוציא כאוות נפשו. תביאי אישור לימודים באנגלית [או אם אין כזה, בעברית] מהמוסד שבו את לומדת.
-
אם היא באה איתכם היא צריכה גם ויזה
זה שתגידו שהיא כן או לא באה לא יהיה פאקטור – לא לויזה שלכם ולא יבדק אף פעם, כי זה לא כתוב בשום מקום על הויזה “אמרו שלא יביאו את הילדה”….
אתם צריכים בעיקר להראות סיבה שתשכנע אותם שאתם חוזרים הנה –
לימודים, עבודה, משפחה קרובה, רכוש וכן הלאה, כדי להראות שהבסיס שלכם הוא ישראל ואתם רק נוסעים לביקורי קרובים-רחוקים
אם אין לכם עוגן בארץ יש מצב שלא יסכימו לתת ויזה – עם או בלי הילדה….
תביאו אישורים על עבודה, תלושי שכר, אישורים על קבלה ללימודים.
דרך אגב – האב של הילדה – יש לו ויזה? הוא עובד / לומד?