טיול בקרוגר
-
היי. אנחנו נוחתים ב MQP בנלספרוייט בשעה 15:30 בחודש ינואר ושוכרים רכב.
האם נספיק להיכנס למחנה LOWER SABI או SKUKUZA ולעשות את הסאפרי לילה ?ואשמח לדעת איזה מחנה עדיף מבין בשניים?
בנוסף הייתי רוצה להבין האם כדי לעשות סאפארי בשמורה פרטית האם אני צריכה לצאת מהקרוגר? האם אני חייבת ללון בשמורה?
ואיזה שמורה פרטית מומלצת אם אני רוצה להישאר בחלק הדרומי יותר כי אחר כך אני נוסעת לדרך הפנורמית ולסווזילנד
והאם להקדיש חצי יום לדרך למספר אתרים בדרך הפנורמית זה מספיק?
תודה לעונים ענת
-
ינואר, זה עוד חודשיים. אם לא הזמנת כבר מקומות לינה בתוך קרוגר, אני מניח שלא תמצאו מקומות במחנות שציינת לינואר.
האם אתם מגיעים עם התינוק? יש חשש בקרוגר, להדבק במלריה. בייחוד בקיץ (הדרומי) שינואר הוא כמעט שיאו.
-
אם אתם נוחתים ב – 15:30 ב-MQP וצריכים גם לאסוף רכב שכור, כדאי מאוד לבדוק את הזמנים. הכניסה הקרובה ביותר ל- LOWER SABI היא משער קרוקודיל ברידג’ ומכיוון ששערי הקמפ’ נסגרים ב-18:30 מסופקני אם תצליחו להגיע בזמן. קמפ’ SKUKUZA נמצא במרחק של כ-20 דקות נסיעה מהשער אבל להגיע לשער לוקח בערך שעה וחצי.
חוצמיזה כמו שצפריר כתב, מוטב שתבדקי את זמינות מקומות הלינה בפארק לפני שתתחבטי בשאלות שהעלת.
-
ולגבי תינוק לספאריזהו רכב הספארי שיוצא מהקמפ’ על ידי רשות הקרוגר.
-
תןדה על התגובה, אנחנו לא מגיעים עם תינוק , ובדקתי ויש מקומות זמינים בשני במחנות, לפי המרחקים שבדקתי הבנתי שעדיף לי באמת להזמין לSKUKUZA
או ,,,,,לנסות להספיק חלק מהדרך הפנורמית
האם זאת אופציה יותר טובה לדעתכם?
-
אם אתם מתכננים קרוגר, הדרך הפנורמית וסוואזילנד יהיה הגיוני יותר לנסוע מנלספרויט למקום בדרך הפנורמית, לעשות קודם אותה, ואז לעבור לקרוגר ולצאת מהצד הדרומי (קרוקודייל ברידג’ או מללנה) ומשם להמשיך לסוואזילנד.