יעד לאירופה עם מתבגרים
-
יש לי 3 מתבגרים.
מתכננים לטוס בסוף יולי.
המתבגרים אוהבים פרקי חבלים, רפטינג, פרקי שעשועים… גם שילוב של טבע (אבל קצת פחות).
מה עדיף?
צפון איטליה? ברצלונה? סלובניה?
אשמח לשמוע מכם המלצות.
תודה
-
בין האפשרויות שהעלת צפון איטליה הכי מתאימה, שילוב של גארדה והדולומיטים יענה על הצרכים.
באזור ברצלונה יש פארקי שעשועים אבל אין ראפטינג ולא חושבת שיש פארק חבלים.
-
צפון איטליה עדיפה על סלובניה כי בסלובניה אין פארק שעשועים.
לא מכירה את איזור הפירינאים -
בפירנאים. במרחק שלוש שעות מברצלונה יש ראפטינג. אחד השווים.
-
הי אילן,
אני רוצה להציע לך דווקא כיוון קצת אחר (וזול יותר ). אנחנו היינו לפני שני קייצים עם המתבגרים שבוע בלטביה ושבוע באסטוניה. היה מוצלח כפי שלא תיארנו לעצמינו. לאחר הטיול ניסיתי לנתח למה היה כל כך מוצלח ואת המסקנות כתבתי כאן .
המסלול שלנו שילב בין איזורים של טבע וחופשה אקטיבית שתי בירות : ריגה (לטביה) וטאלין (אסטוניה) – שהן ערים מאוד נעימות, לא גדולות מדי ויש בהן דברים שיענינו מתבגרים . בריגה היינו בדיוק כהיתה תחרות הBMX – היה מאוד מרשים הפעלולים שם!
גם בלטביה וגם באסטוניה כל נושא הפארקי חבלים, וחופשות אקטיביות בטבע הוא מאוד נפוץ. (והמחירים מאוד זולים )
באסטוניה עשינו שיט בקאנו, בקייק, אופניים, והליכה בנעלי ביצה.
אחד הדבריםש הפתיע אותי עד כמה בני הנוער אהבו היה סיקור במקלט אטומי מהתקופה הסוביטית.
כתבת שהילדים אוהבים פארק שעשועים – אנחנו פחות – אז לא יודעת לומר אם יש משהו שווה, אבל תמיד אפשר לעלות על מעבורת בטאלין ולקפוץ לכמה ימים לפינלנד או לשוודיה (שם בוודאות יש )
-
אני ממליצה בחום על הפירנאים. המון המון טבע מדהים וגם אטרקציות מכל הסוגים למתבגרים! רפטינג בכל הרמות, קניונינג, פאקי חבלים, רכיבות סוסים ועוד ועוד.
-
מתברגים-לאיזה גיל הכוונה?
סלובניה וקרואטיה ירוקות,שופעות מים,אך לא ראיתי פעילויות מיוחדות עם הכוונה לפארקים..יש רכלים,מפלי מים..שייט.
נראה לי סלובקיה יכולה להתאים.הבעיה ביעד היט טיסות..כל יתר הדברים יש בה .
ברצלונה עיר,יש פארקים לא רחוקים,רפשר לקחת רכבת לילה למדריד.
צפון איטליה,תלוי בגיל.
מה עם היער השחור?אוסטריה? אלפים הצרפתיים?
-
באנגליה תוכל למצוא את כל מה שחיפשת. יעד מעולה למשפחות.
-
מצטרפת להמלצה על שילוב של אגם גארדה עם הדלומיטים.
זה עונה לך על כל הדרישות.
אם את מחפשת משהו זול יותר, ממליצה בחום על צפון צ’כיה. יש שם את כל האטרקציות שכתבת, למעט פארק שעשועים גדול.