ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לחיות בתאילנד

פורום תאילנד
    17
    47
    21060
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • שושי
      שושי נערך לאחרונה על ידי

סליחה
      לא אני אמרתי....
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ccshlomo
        ccshlomo נערך לאחרונה על ידי

מסכים,לצערי
        אגיד לך עוד משהו בהמשך לדברים, זה מאוד רלבנטי גם לכותרת הפורום "חופשה בתאילנד" כי אני מכיר הרבה אנשים שיצאו לחופשה של חודש בטוסקנה, פריס או לנדון, מהפורום אני מכיר רק את "סבתא מטיילת" ובעלה שעברו לצ'יאנג מאי לשנה ועל כך נתונה להם הערצתי.
        רוצה לספר על הקטע שלי בצ'יאנג מאי, חודשיים לאחר שהגעתי לתאילנד, לא הייתה לי אז בת זוג קבועה וגרתי שבעה חודשים באותו מקום, סוי שיוצא ממון מואנג, מרכז העיר, לא קרוב לשוק הלילה וישראלים, מלון דירות שגרי הקבע בו היו חלקם אירופאים או אוסטרלים/ניו זינלנדים וחלקם האחר תאילנדים, כשליש.
        עם הזמן נוצרו קשרים עם כולם בשכונה. כאשר אתה קונה מיץ תפוזים בבוקר באותו מקום, לחם באותו מקום כי את זה של 7/11 אני לא מסוגל לאכול, גיוזה באותו מקום, הולך לאותם 5-6 מסעדות ובארים שבסופו של דבר אתה מכיר את הבעלים והמשפחה וכו', אח"כ אתה פוגש את כולם בשוק השכונתי, אין מצב שלא יווצרו קשרים חברתיים. אני ידעתי הכל עליהם והם ידעו עלי את כל מה שמותר לי לספר.
        בסביבה עסקית תחרותית אני מניח שהדברים מאוד שונים, מה גם שהנוכחות והדאגה לבניית עסק דורשת המון אנרגיות.
        מקווה שהדברים יתרמו למישהו ויגרמו לו להגיע לתאילנד למטרת חופשה של חודש או יותר במקום אחד, לא תמיד התזזיתיות היא יתרון, יש גם המון תמורה מסוג אחר מהישארות במקום אחד ולמידת המנטליות השונה שלו ואת רוח הדברים.
        ופלייסטיישן, באמת שיהיה בהצלחה. קיבלת החלטה לא שיגרתית ומקווה שתצדיק את עצמה.
        • RAGGAE man in SOLO club hear The SOUND of SAMUI
          RAGGAE man in SOLO club hear The SOUND of SAMUI נערך לאחרונה על ידי

מסכים,לצערי
          תראה יכול להיות שבאזור שלך התאילנדים "מלומדים" ודוברי אנגלית ברמה שניתן לתקשר מעבר לשלום,הבנתי מדברייך שגם אתה כמוני דובר תאית בסיסית..
          מכל התאילנדים שלי יצא לדבר אולי 10 אחוז מסוגלים לתקשר בצורה טובה בשפה האנגלית.
          אגב האנגלית של התאילנדיות טובה יחסית לעומת התאילנדים,כנראה בגלל ההתערבבות היום יומית שלהם עם פלנגים.

קשה מאוד ליצור קשרים חברתיים שאתה לא דובר את השפה שלהם והם לא דוברי אנגלית.

• ccshlomo
            ccshlomo נערך לאחרונה על ידי

מסכים,לצערי
            התאית שלי ג'יפה, זה נכון. יכולת לימוד השפות המזרחיות אצלי די נמוכה. באירופה דווקא הסתדרתי טוב. ספרדית, איטלקית וצרפתית התחברו לי לא רע.

אכן רוב התאילנדים שסביבי דוברים אנגלית בסיסית, את הפערים הראשוניים משלימים עם התאי הבסיסית שלי ואת מה שנותר בחיוכים, מבחינתי זה קביל, זה חלק מהעניין. גם כשאני הולכ לבי"ח ומדבר עם רופא או כשאני מדבר עם מנהל בנק אני לא תמיד מבין את האנגלית שלהם, התרגלתי לעובדה הזו. או שזוגתי מתרגמת לי את זה לאנגלית שאני מבין או שהיא לא לידי ואני מתאמץ. זה חלק מכללי המשחק.

למרבה השימחה כל מי שעשה משהו עם עצמו כבר מדבר אנגלית בסיסית. אני מגיע גם למקומות בהם לא דוברים אנגלית, אני מסתדר גם בהם אבל אלו לא מרומות שהייתי רוצה לשהות בהם מעבר ל 4-7 ימים.
            צריך תקשורת בסיסית ללא ספק.
            • ad90
              ad90 נערך לאחרונה על ידי

לחיות בתאילנד
              บางครั้งมีการขาดความ เข้าใจเกี่ยวกับสถานท ี่บางที่อยู่ในกรุงเท พฯ
              • מאורמ
                מאורמ נערך לאחרונה על ידי

לחיות בתאילנד
                שבת שלום לכולם מבקש לדעת עם משהוא יכול לעזור בהשכרת דירה חודשית בצאנג מאי תודה לכם
                • ארז1
                  ארז1 נערך לאחרונה על ידי

תגיד צוללן, בשביל השאלה הזו צריך להקפיץ שרשור שלם?
                  • 1
                  • 2
                  • 3
                  • 3 / 3
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון