אמסטרדם - מוזיאנים
-
לקראת נסיעה בדצמבר.
כהכנה לימי גשם קשים
אשמח לקבל חוות דעת על מוזיאונים באמסטרדם שיתאימו לבני נוער ( בני 12 ו 15 ).
-
בטיול בת מצווה עם ביתי ביקרנו במוזיאון השעווה ובבית אנה פרנק. שניהם מעניינים והיו מוצלחים.
-
מוסיף:
לדעתי מוזיאון נמו הוא אחד ממוזאוני המדע הטובים ביותר שביקרנו בהם, בקלות מעביר יום חוויתי ומעניין.
ריפלי קליל יותר.
קשה להמליץ אם לא יודעים מה תחומי העניין שלכם
-
לדעתי, בית אנה פרנק חובה לבני נוער.
-
בית אנה פרנק זה ברור.
כבר הזמנתי כרטיסים.
האם נמו מתאים לבני נוער? או יותר מותאם לילדים.
-
לטעמי זה לא חד משמעי, אלא תלוי מה הילדים אוהבים.
בטיול האחרון שלנו באוגוסט, היינו בריפלי והילדים עפו עליו.
עברו ממיצג למייצג בסקרנות, נשארנו עד הסגירה

נמו לא היה מעניין אותם.
THIS IS HOLLAND היה מקסים ונהננו מאוד, וכמובן הנדנדה לבעלי לב חזק (אז רק הבכור ואני עלינו...)
-
אמנם לא הייתי עם ילדים, אבל נראה לי שמוזיאון ואן גוך יכול להתאים גם לנוער.
-
לילדים חובבי טבע – מוזיאון MICROPIA מרתק.
מאוד נהנינו גם במוזיאון הימי ובמוזיאון הטרופי. המוזיאונים ההולנדים ממש שווים...
-
היי איילת,
אני מצרפת לך את מדריך אמסטרדם שלי לילדים, יש שם שפע המלצות למוזיאונים ואטרקציות במקומות סגורים (ואפילו מסלול ל3 ימים בעיר).
-
מיקה תודה
ממש שווה!!!! -
אנחנו היינו במוזיאון אשר. לא בתוך אמסטרדם. בערך חצי שעה ברכבת משם. הביקור לא ארוך ( שעתיים בערך ) אבל לחובבי הצייר זה היה יפה. הגדולה היתה בת 12 או 13
-
גם אני בעד וואן גוך וכדאי להזמין כרטיסים מראש כדי לחסוך תורים
אפשר לקבל בכניסה כתב חידה / הפעלה דרכו לומדים קצת יותר על התמונות בדרך של משחק. בזמנו היה אפילו בעברית .
היה מעניין מאד והנוער שיתף פעולה בשמחה
-
מוזיאון אשר נמצא בהאג, לא באמסטרדם.
-
אני אוהב במיוחד את הסטדיליק, אם כי הפעם הלפני אחרונה היתה במבנה הישן והאחרונה, מיותרת, במקום הזמני ליד הנמל.
החלק שכולם יהנו בו, גם אם אינם חובבי ציור ומוזאונים הוא אגף העיצוב.
המוצגים משתנים, אבל תמיד מפתיעים.
-
לגבי נמו
הייתי עם בת 12. נהנתה אבל זה היה כבר ממש גבולי… לדעתי עד גיל זה ולא יותר
-
לדעתי ריפלי יהיה מצוין לגיל הזה. מוזיאון השעווה ממש לידו, ויהיה מעניין רק אם זאת פעם ראשונה במיצג מסוג זה.
נמו יהיה מעניין רק אם ילדים מתענינים בטכנולוגיה ומדע, אחרת הוא מיועד לגילאים צעירים יותר.
-
ראיתי שציינו את זה כבר אבל אשמח להוסיף להמלצה על מוזיאון מיקרופיה. זה מוזיאון שלם שכל המיצגים בו תחת מיקרוסקופ.
גם למי שפחות חובב מדע זה יכול להיות אטרקציה נהדרת.
אפילו אני מאוד נהניתי בו...
-
איילת שלום.
בשבוע שעבר הייתי באמסטרדאם, שבת – רביעי, ולא ירדה לי על הכמעט קרחת טיפת גשם אחת, אל תאבדי תקווה.
לגבי מוזיאונים כבר כתבו לך לפניי, אבל אני תוהה למה להיכנס למקום שלא היית מבקרת בו רק כי יורד גשם?
אפשר לחשוב על עוד פעילויות לגשם במקומות סגורים ולא רק מוזיאונים. למשל באולינג משפחתי.