מטורונטו לניו יורק
-
שלום לכולם
אנחנו רוצים לטוס באמצע חודש אוקטובר 2019
לטורונטו ומשם לניאגרה וושינגטון וניו יורק ויש לנו כמה שאלות
האם יש אפשרות לסגירת כבישים בתקופה הזאת ( שלגים קרח וכו’)?
הנסיעה מהניאגרה לוושינגטון לפי גוגל אמורה להיות 7 שעות פלוס מינוס יש מקום נחמד ללון בו לילה אחד שנמצא בדרך הזו?
אני יודע שזו שאלה כללית מידי אבל באותו זמן אני יכול להחליף את וושינגטון בבוסטון מה אתם ממליצים?
האם יש סיכוי לראות בעונה הזאת איזה שהם ניצנים של שווקי כריסמס או משהו שקשור לחג?
והשאלה הכי חשובה, לגבי הרכב אני מאמין שלקחת בטורונטו ולהחזיר בניו יורק יעלה המון השאלה היא האם כדאי לקחת בטורונטו להחזיר בניאגרה ושוב לקחת בבאפלו? אם מישהו עשה את זה אשמח לשמוע..
תודה רבה לעוזרים
-
לקחת בטורונטו ולהחזיר בניו יורק זה מאד בעייתי.
החלפה בבאפולו תעלה זמן וכסף.
השאלה היא קודם כם האם יש סיבה ממשית לטוס לטורונטו. כי הרבה פעמים אפשר לטוס לניו יורק וקונקשין לבאפולו. המחיר עשוי להיות זול יותר מלטוס לטורונטו, וזה גם מפשט את נושא השכרת הרכב.
ואם בכלל לא מתוכנן ביקור בטורונטו אלא רק במפלי הניאגרה – אז באפולו גם יותר קרוב
באוקטובר לא אמור להיות בעיה מבחינת שלג או קרח
באוקטובר תראו דברים שקשורים להלווין (דלעות וכדומה)
-
אפשר לשקול הגעה בתחבורה ציבורית מטורונטו למפלי הניאגרה ושכירת רכב בארה"ב.
באמצע אוקטובר יכול להיות נפלא עבור מסלול שלכת בניו אינגלנד ובוסטון - ראה שירשורים מקסימים מאוקטובר האחרון כאן בפורום, למשל
-
היי
קודם כל תודה על העזרה
העיניין הוא כזה בניו יורק היינו פעמיים בשנה וחצי האחרונות ככה שאנחנו רוצים לשלב עוד מקום חדש בטיול הזה
ההגעה לטורונטו היא מ2 סיבות הראשונה שלא היינו שם אף פעם וחשבתי להקדיש למקום 4 ימים והסיבה השניה היא הקירבה לניאגרה ששם אנחנו ממש רוצים לבקר
חוץ מהרעיון הראשון שהעלתי פה חשבנו על דרך נוספת, פשוט לנחות בטורונטו ישירות לקחת את הרכב ליום בשביל הנסיעה לניאגרה ואז לחזור וטורונטו להחזיר את הרכב ולקחת טיסה דבר שנראה לי שיעלה פחות מאשר קנס החזרת הרכב במרחקים כאלו..הבעיה פה שאנחנו מפסידים את הדרך שרצינו לעשות ברכב כמו וושינגטון או בוסטון ואזור ההדסון אלה אם ניקח שוב רכב בניו יורק. אשמח לשמוע דעתכם לגבי התכונית הזו. תודה
-
הכל אפשרי כמובן וזה תלוי מה אתם רוצים
בוסטון וושינגטון הן לא בדרך בין מפלי הניאגרה לניו יורק. הן סטייה לא זניחה מהדרך.
בשתי הערים אין צורך ברכב, ולשתי הערים יש טיסות מטורונטו.
כך שאין בעיה מיוחדת לטוס מטורונטו לבוסטון/וושינגטון. להיות שם, ואז לקחת אוטובוס/רכבת לניו יורק.
או גם כל סדר הפוך.
אבל גם אין שום בעיה לטוס לבאפולו (דרך ניו יורק או בדרך אחרת) ואז לנסוע לטורונטו, ואז לנסוע לניו יורק
וגם אפשר בכלל לטוס לבוסטון ואז לעשות טיול באוטו עד טורונטו ועד ניו יורק, או עד טורונטו ואז לטוס מבאפולו לניו יורק
פשוט הכל הולך
אם אתם רוצים לא רק ערים וניאגרה, אז אקטובר זה תקופת השלכת עם הנופים היפים בצפון. אז אפשר לנסות לשלב טיול באוטו באיזור. למשל בדרך מהניאגרה לבוסטון או הפוך, אבל לא רק.
זו גם שאלה של כמה זמן אתם מקדישים לנושאים האלה. נסיעה לניאגרה (מניו יורק, וושינגטון או בוסטון) לוקחת 10 שעוץ בקירוב. לא מומלץ לעשות ביום, וגם לא ביומיים. אם כבר עדיף להקדיש 3 ימים ויותר ואז אפשר לטייל בנחת ולהנות. ביום אחד – זה מעייף ומתיש וטיסה כנראה עדיפה. ביומיים – עדיין לא נשאר הרבה זמן לטייל ושווה לשקול טיסה.
-
כדאי לכם לבדוק מה מתאים לכם לעשות בטורונטו 4 ימים, עיר נחמדה אבל לא בטוח שמספקת די עניין ל-4 ימים.