שלום mariner of the seas
-
באם מישהו מכיר את האוניה
2.האם מחיר של 2000 דולר ארבעה לילות ממיאמי לשלושה מבוגרים ושתיילדים בחדר בסיסי נחשב מחיר סביר לחודש אפריל לפני הפסחא
3.בשיחת טלפון עימם הארוחות ערב לשעה שש וחצי מלאות יש רק לשמונה וחצי
זה ממש לא נוח ללילדים ומה עושים אם ההופעות המרכזיות שמתחילות בתשע זה פוגם בהנאה מה ניתן לעשות אם בכלל איך הם מתכננים דבר כזה שחצי מאניה בשעה שמונה וחצי.
תודה
-
המחיר נשמע לי סביר .
לגבי זמני ארוחות בדקי אם יש אפשרות לזמן ארוחה גמיש הנקרא בחברת רויאל קאריביאן my time
יתכן שתצטרכי להוסיף כסף אבל לדעתי זה שווה את הגמישות .
אני גם מזכירה לך שיש מזנון בשרות עצמי בסיפונים העליונים, מזנון ילדים, בר סלטים ועוד הרבה אפשרויות אוכל נוספות חוץ מחדר האוכל המרכזי כלולים במחיר. יד גם מסעדות בתשלום נוסף על האוניה .
-
תודה על המענה
אז מה הייחוד של ארוחת ערב ...האם כדאי לוותר לטובת ההופעות .…
האם את השירות שציינת אפשר לבקש ביום ההגעה או עכשיו…
רויאל טוענים שאם המחיר יירד תתקשר ונעדכן באתר שלהם במחירים הם לתושבי ארהב וקנדה איפה ניתן לראות מחיר לישראלים...
-
ארוחת הערב המדוברת היא בחדר האוכל המרכזי, בשרות מלא ובאוירה רשמית יותר. לעיתים, כשיש ערב רשמי צריך להגיע עם חליפה ועניבה ושמלת ערב. המזנון הוא בשרות עצמי, באוירה יותר משוחררת. אם ההופעות חשובות לכם יותר ואין אפשרות להקדים הייתי מוותרת ולוקחת את האופציה המאוחרת אולי תוכלו לנצל אותה בחלק מהימים. את סידור my time רצוי לבקש מראש, אני לא בטוחה שתוכלו לסדר את זה על האוניה.
האתר שלהם מכוון לצפון אמריקה כי הם חברה אמריקנית. אני לא חושבת שיש מחר מיוחד לישראלים.