4 האיים או 7 האיים
-
היי, מבין שני הטיולים האלו בפוקט.. במידה ויש לנו זמן לעשות רק אחד מהם, איזה מומלץ יותר? אני מכירה את התוכניות של שניהם..
תודה לעונים
-
4 האיים או 7 האייםתלוי מה הסגנון המועדף עליכם.
לטעמי 4 האיים יותר מיוחד, אבל השייט עצמו יותר כייפי ב-7 האיים כי זה בספיד בואוט. מי שסובל מבחילות בטח חושב הפוך ממני
-
4 האיים או 7 האיים4 האיים עדיף בהרבה לדעתי.
http://www.youtube.com/watch?v=bzSDSNOpmiA -
4 האיים או 7 האייםערב טוב.
בפברואר האחרון עשיתי את שניהם,
אין ספר ש-4 האיים הרבה יותר מוצלח.
בהצלחה....................moga11 -
4 האיים
-
נהנתי יותר ב 7 האיים - הייתי בפברואר האחרון -
4 האיים או 7 האייםלירון שלום
בטיול 4 האיים יש יותר זמן "חוף" , ז"א נותנים יותר זמן לרבוץ בחוף , לשחות , לשנרקל וסתם לרבוץ בטן גב .
לעומת זאת 7 האיים הוא מעין מסע מחוף לחוף שלא תמיד ניתן זמן מספיק להנות מהחוף שאליו מגיעים .
ב 2 הטיולים מגיעים לחופים ומפרצים מהממים ביופיים .
לדעתי כדאי לקחת את הטיול שישלב לך גם קייאקים וכניסה למערות המנגרובים . -
4 האיים או 7 האייםהיי לירון, כפי שכבר ניתן לראות, זה עניין של העדפה אישית. את טיול 7 האיים עשינו מקופיפי (אם תהיו גם שם, עדיף לקחתו משם) וכולנו אהבנו אותו יותר, אני מניחה שמשום שהיה בו יותר "אקשן": שנירקלנו במקומות מרהיבים, התגלשנו במגלשות בלב ים וגם קפצנו שם לים במקפצה ובחבל "טרזן" (מקום חדש שהוסף לטיול, שווה לבדוק אם גם הטיול מפוקט כולל אותו כעת) ועוד... בשני הטיולים יורדים למקומות מאוד יפים והמראות על פניהם חולפים במהלך השייט מרהיבים, אבל בטיול 4 האיים ה"אקשן" היחיד הוא האפשרות לשחות לחוף מהאוניה שעוגנת בים (לא חייבים, ניתן להגיע גם בסירה).
רויטל -
4 האיים או 7 האייםכל אחד לפי טעמו שניהם טובים ונוף מהמם .
אני אישית אוהב את 4 האיים שייט רגוע נוף יפיפה הכל כלול במחיר[1000באט] שתייה חמה שתייה קרה וארוחת צהריים מהממת +שייט בקנו בתוך מערות ושייט בקנו לחופים נידחים כולל שחיה בחופים .
תמונות מלפניי שבוע מהשייט 4 האיים .
-
4 האיים או 7 האיים
-
4 האיים או 7 האייםהייתי מעלה עוד תמונות אבל אני נמצא עכשיו בלאוס והאינטרנט מאוד איטי היום .
טיול מהנה .
-
4 האיים או 7 האיים
-
4 האיים או 7 האייםנכון ללפני 3 חודשים, הטיול מפוקט ל-7 האיים לא כלל את הכיופים הנוספים שרויטל ציינה, ולכן עדיין אני חושבת ש-4 האיים עדיף.