ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קרלו ווארי

פורום אירופה
    9
    12
    5456
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • usf22021
      usf22021 נערך לאחרונה על ידי

שלום ,חזרנו מפראג לפני כמה שעות ,לפני שאתחיל את כל הטיפים וההמלצות ,ברצוני לציין דבר שהפריע לנו מאד.
      נסענו דרך השטיח המעופף נחתנו בפראג והכל הלך חלק היו שם 2 נציגים גיא וליאור ,סידרו את האנשים באוטובוסים המתאימים וחלוקה לבתי המלון.הכל הלך חלק.
      אנחנו החלטנו לקנות כרטיסים לקארלו ווארי ולתאטרון השחור דרכם.
      עכשיו מתחיל מסכת הטילטולים.
      למופע wow מומלץ מאד ,
      לטיול של יום ראשון ,נקודת האיסוף לא היתה בבית המלון כמו שנהוג בטיולים בארצות שונות.היינו צריכים ללכת ברגל לנקודת המפגש ,היו חלק מאנשים שנסעו במטרו.נפגשנו כולם ואמרו לנו ללכת לאוטובוס אני רוצה להדגיש שבאותו יום היה מזג אוויר חורפי ,חשבנו שמצטרף אלינו גיא/ליאור לאכזבתינו התלוותה בחורה בשם נטלי ,התחילה להסביר על הביננינים ,והלכנו אחריה בקור עד לנקודת המפגש בקצה אחר של המרכז בקרלו.(לא הבנתי בשביל מה עשתה זאת)
      נפגשנו בשעה 4 כולם וחזרנו לפראג,בדרך משהו ביקש לעצור לא שמעה את בקשתם של האחרונים.
      הגענו לפראג ולסיום היום הטלטול הגדול השאירה אותנו כקילומטר ויותר ללכת ברגל בגשם ובקור כדי להגיע למרכז.
      לא ממליצה לקחת סיור עם נטלי,ברצוני לציין שוב גיא וליאור נתנו הסברים מפורטים באוטובוס וממש היה כייף איתם.
      מאוכזבים חזרנו כולם למלונות.ובשדה תעופה שמעתי עוד הרבה אנשים מתלוננים.
      חבל שכך סיימה איתנו את ה4 ימים הנפלאים בפראג.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ronya
        ronya נערך לאחרונה על ידי

לקרלו ווארי- ניתן להגיע עצמאית ברבע מחיר...
        • דוב פנדה
          דוב פנדה נערך לאחרונה על ידי

ואם כבר, אז נעשה צדק עם המקום המקסים ונתקן לשמו האמיתי והנכון: קרלובה ווארי. ולא קרלו או חםלו.
          • hאורי
            hאורי נערך לאחרונה על ידי

היי פאנדה
            אתה לא עושה שום חסד לאישה שרוצה להתלונן על כך שנטלי או מישהו אחר ארגן לה רע את החיים:
            "היינו צריכים ללכת ברגל לנקודת המפגש....אני רוצה להדגיש שבאותו יום היה מזג אוויר חורפי" ..."ולסיום היום הטלטול הגדול השאירה אותנו כקילומטר ויותר ללכת ברגל בגשם ובקור"
            מי שלא מסוגל לטייל בעצמו טיול כ'כ פשוט, לא טורח לזכור או ללמוד שמות של מקומות ואולי גם לא יכול.אבל יש כאן בהחלט אזהרה ענינית (גם לעצמה) שצריך לבדוק ולדעת מראש האם בדברים המאורגנים האלה, הכל עשוי הייטב ובאמת ידידותי למשתמש.
            אז מה קרה? מ"קרלו וארי" או קרלובה.., נהיה: קרלה בטוסי.
            • אמה
              אמה נערך לאחרונה על ידי

המסר החשוב הוא שגם בטיולים מודרכים רצוי לבדוק מראש,לפני שסוגרים סיור,מהיכן מתחיל,היכן מסתיים ומה כולל,כמה זמן.....
              כאשר(כמעט) הכל ידוע מראש לא מרגישים מאוכזבים.מדריכים וסוכנים רבים לא תמיד מנדבים מידע וצריך "לקרוא בין השורות". אדם שמשלם על הדרכה מקווה לקבלה.שיבושי שם מקום פחות רלונטיים.גם תיירים בארץ לא מסוגלים לחזור על שמות העבריים. ולמען הדיוק השם Karlovy Vary,לפי אתר תיירות צ'כי.אולי אחת המורות תסביר איך נכון לכתוב,עם א' שני וו' ואם בכלל.
              אמה
              *אורי ,לדעתי מלך קרל היה מעדיף את קרלה ברוני יותר מהווארי שלו Laughing
              • צ'כיה
              • glasha
                glasha נערך לאחרונה על ידי

אני דווקא טובת לב היום וכן יכולה להזדהות עם הביאוס של הכותבת לעניין הגשם, הרוח, המדריכה וכו'. קחו בחשבון שלא כולם עושים דוקטורט לפני הנסיעה, לא כולם יודעים בוודאות מה בירת המדינה אליה הם נוסעים. (חלילה לא מתכוונת ל- USF) הרוב "תופס דיל" כי המציאות היומיומית לא מאפשרת לו פשוט להתעמק במפות, מסלולים, ספרים או אפילו הפורום.

אז נכון שאם היו לי 4 ימים בפראג לא הייתי נוסעת לקרלה ברוני, סליחה, ווארי, וכן הייתי משתדלת ללמוד את שם המקום אליו אני נוסעת ואולי טיפה על המקום עצמו אבל בכנות, יש מוזיאון פתוח בהולנד שאני מאוהבת זו ועד היום לא מצליחה לבטא או לאיית את השם, הזנסה-סחנה משהו.

אמה, קרלות הולכות ובאות, ווארי נשארים לנצח. חושבת שקרל היה עושה את הבחירה הנכונה Cool

שיהיה בוקר מקסים.

אלונה
                • hאורי
                  hאורי נערך לאחרונה על ידי

היי אמה היי אלונה.
                  בצ'כיה יש הרבה מהקרל הזה.
                  למשל:קרלשטט(קרלוויוארי),קארלשטיי ן והכי חשובה הקארלסברג.
                  קארלה ברוני באמת משהו, אבל כנראה שלא קר לה בטוסי.קבלו עוד טוסי
                  שלא קר לה.

אביב בברצלונה
                  אביב בברצלונה(גודל:25.61KB)

אביב בברצלונה
                  • glasha
                    glasha נערך לאחרונה על ידי

אורי!
                    אני מבינה מהתמונה הבודדה הזאת שהטיול היה מוצלח במיוחד? אתה יודע שמחכים לדיווח...

אלונה
                    • דן צ
                      דן צ נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי מציע להרחיב את הלקח
                      ראשית איני נותן ציונים למי שבחר טיול מאורגן זה או אחר ולמידת התעמקותו בנושא. כל אחד מחליט על פי הבנתו

אני הייתי מציע להרחיב את הלקח.

שלב ההעברה בדילים דוגמת דיל לפראג הוא שלב שיווקי נטו בו נציג החברה דוחף מידע לקהל השבוי שלו באוטובוס ומנסה לשכנע להזמין אצלו טיולים ופעילויות. אין בזה כל שמץ נחמדות. הלחץ הוא להזמין כעת. כאן ועכשיו. ברור לו שתגיעו למלון ותראו שגם אחרים מציעים את אותם סיורים ובמחירים תחרותיים אולי תוותרו על מה שהוא מציע.

לא צריך להילחץ. ביעדים תיירותיים והדילים הם תמיד ליעדים אלה יש עשרות ספקי תיירות המציעים את אותם הטיולים. הלקח הוא להגיע למלון ולהתרשם שם מים החומר המוצג ולבחור את הטיול המתאים לכיס ולזמן. סביר להניח שתמצאו הצעות טובות יותר ממה שנדחף בהעברה.

במקרים רבים הפקיד בקבלה יכול להזמין לכם את הסיור אותו בחרתם ולחסוך לכם שיחת טלפון. המלון מקבל עמלה מהספק ולא מהלקוח.

אם אתם רוצים בכל זאת את הסיור שמציעים בהעברה - בקשו מהנציג את הטלפון שלו ותזמינו יותר מאוחר. אם הוא לא נותן. עדיף לא לצאת לסיור המוצע.

• עודד
                        עודד נערך לאחרונה על ידי

קרלו ווארי
                        א. באמת שאין צורך במאורגן לקארלוחמלו ובטח לא שמראש ואז את יכולה
                        לדעת בדיוק אם ביום היציאה קרלו או חמלו ולהחליט אם לצאת.
                        ב. גם את התיאטרון השחור Waw אין צורך לקנות מראש. זה עולה בדיוק אותו דבר במקום עצמו שהוא במקום מרכזי שכל תייר ממילא מגיע אליו.
                        ג. לא בדיוק הבנתי אם זה היה הפתעה שהייתם צריכים ללכת לנקודת המפגש
                        ולא במלון או שאמרו לכם את זה מראש. אם אמרו מראש זו הבחירה שלך.
                        קנית מוצר שאלו תכונותיו. אם זה בניגוד לנאמר זה אכן לא בסדר.
                        ד. לא הבנתי מה אשמה הבחורה נטלי במזג האויר? אם הוא היה חורפי אז
                        הולכים אחריה במזג אויר חורפי ואם קייצי אז הולכים אחריה בקיצי.
                        ה. אם הבעיה היא שהיא לא שמעה את האחרונים אז למה האמצעיים למשל לא
                        מימסרו את המסר לקידמיים שילחשו את הלחש ישר לתוך האוזן שלה?
                        ו. לא כתבת מילה על איכות ההדרכה שלה ורק כתבת שלא כדאי איתה.
                        בקיצור כשכותבים טענות כדי להזהיר אחרים ככל שהן אולי צודקות צריך
                        לכתוב הרבה יותר ממוקד ממה שכתבת. אני לא רואה איזהשהי מסקנה שאני יכול להוציא מהדברים אבל מה שהיא לא תהיה היא לא משנה לי כי אני
                        לא הולך לסיורים כאלה לא עם נטלי ולא עם אף אחד אלא רק אני, אישתי
                        והמקורבים.
                        • ronya
                          ronya נערך לאחרונה על ידי

אלונה....מוזיאון זה לא
                          אתר תיירותי, ממוסחר מאד ופתוח- כן, בהחלט.
                          • נירית
                            נירית נערך לאחרונה על ידי

מסכימה לכל מילה של דן.
                            השנה חווינו את זה בפעם הראשונה, בהעברה משדה התעופה לפראג.

שעה שלמה Evil or Very Mad , הנציג הישראלי מכר את הסיורים המאורגנים. היינו "הקהל השבוי"... כמעט כולם התפתו לסיור כלשהו...
                            • 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון