רואיל גורדניין, ההתרשמות שלי בטיסתי היום
-
לגולנוש, נהנתי מאוד לקרוא את כתבתך.
עניינית לגבי רויאל גורדניין, חזרתי לפני כמה שעות מבנקוק לאחר שהתייצבתי לטיסה "בסטנד בי". הטיסה המקורית שלי היתה בעוד כשבוע. כמוני היו בסטנד בי עוד ארבעה. הדיילים בדלפקי הכירטוס עשו מעל ומעבר ובסוף מצאו לכולנו מקום על הטיסה שבטלפון נאמר לי שהיא מפוצצת.( דרך אגב בסיורי במטוס היו עוד 7 מקומות פנויים בטיסה...מוזר שהם מודיעים בטלפון שאין מקום ובפועל היו 11 מקומות).
שילמתי 100 דולר קנס שינוי אבל מבחינתי היה כדי.( הכרטיס המקורי הוזמן באינטרנט וכלל טיסה ת"א-עמאן- בנקוק- סינגפור , המקטע מבנקוק לסינגפור היה מיידי עם עם תאי איירוויס, חברה מעולה וחזרה מתאילנד כרגיל ועלה סכ"ה 1133 דולר).
דרך אגב כל אחד "מקבוצת הסטנד בי" שילם קנס אחר תלוי בסוג הכרטיס שרכש "קלאס" בלשון חברת התעופה.
לשימחתי לא רק זה, אלה שקיבלתי את כרטיסי הישיבה הטובים ביותר לדעתי במחלקת התיירים, ליד כניסות החרום עם מרווח רגלים אין סופי. ( ואני כולה גמד 170).
לא הייתה שום נחיתה ביינים לא מתוכננת בדרך. להערכתי, נחיתה כזו תתבצע במקרה של תקלה טכנית חמורה או בעיה עם אחד הנוסעים. חיסכון בדלק נראה לי לא ראלי, כיוון שבהמראה ובנחיתה נשרפת כמות דלק אדירה שאינה מצדיקה סוג כזה של חיסכון, אבל קטונתי.
לשיקולכם
סכ"ה התרשמתי לחיוב. עדיף מאלעל אבל נופל מקאטר אייר וייס -
רואיל גורדניין, ההתרשמות שלי בטיסתי היוםגם לי היתה נחיתת ביניים לא מתוכננת או כן
בדוחה לשעה וחצי,כנראה לתדלוק,לא נותנים
לקום שלא לדבר על לרדת.
עד לפני 3 שנים החניות הלא מתוכננות היו
בקוואלה לופור במלזיה קצת מפחיד לא נורא.
אני טס עם רואייל ג'ורדנייאן כבר 10 שנים
ואני חושב שהם השתפרו מאוד,חוץ מהאוכל
שהוא גרוע תמיד ואני לא מפונק.
מטוסים חדישים,מרווח גדול לרגליים,יחס ושירות
טוב מאוד,מסך אישי? אני ישן רוב הטיסה.
כללית שווה את המחיר.............moga11
-
רואיל גורדניין, ההתרשמות שלי בטיסתי היוםנחיתת ביינים בקואלה לומפור? לא נמצא בכלל בקו הטיסה אלה צפונית לבנקוק כ 1500 ק"מ. לפני שבועיים הייתי גם בקואלה לומפור ( פעם שניה) כרגיל מאוד נהנתי.
מצורפת תמונה מהגשר המחבר בין שני מגדלי הפטרונאס בקואלה לומפור ומהרכבל בגאנטין היילנד שבסמוך
-
רואיל גורדניין, ההתרשמות שלי בטיסתי היום
-
רואיל גורדניין, ההתרשמות שלי בטיסתי היוםעוד 4 תמונות מקואלה לומפור
-
רואיל גורדניין, ההתרשמות שלי בטיסתי היוםטעות שלי
כמובן ש קואלה לומפור לא נמצאת צפונית לבנקוק אלה דרומית -
רואיל גורדניין, ההתרשמות שלי בטיסתי היוםתאמין לי קוואלה לומפור אני יודע מה אני אומר.
יצא לי טיסה כאזאת 3 פעמים לפני 8-10 שנים.
תמונות יפות......................moga11 -
נכנסת עם דרכון ישראלי ? הם לא נותנים לישראלים להכנאין לנו יחסים איתם .... -
נכנסת עם דרכון ישראלי ? הם לא נותנים לישראלים להכנברור שלא נכנסתי עם דרכון ישראלי
חייב דרכון זר רצוי שלא הוצא בארץ ולא מציין מקום לידה בארץ
בכל מקרה למען ההגינות אציין כי משרד החוץ כותב כי - יש איום קונקרטי גבוה לישראלים המבקרים במלזיה ומבקש לצאת באופן מיידי. -
קינאתי קצת אני ניסיתי והם סילקו אותי בפעם השניה אפילו לא נתנו להגיע לטרנזיט