צ'אקו או שורש?
-
על איזה סנדלים אתם ממליצים יותר, צ'אקו או שורש....
לשורש יש את הבעיה שמספיק חול יהרסו את הסקוטש, וגם הסוליה של צא'קו הרבה יותר טובה...
הבעיה של צ'אקו שזה מעצבן ממש לשחק עם הרוצעה... וגם הרצועות דקות מדי, וחותכות את העור... -
לדעתיהיי
אני איש של סנדלים ובעברי היו שורש, ליזרד, TEVA, ועכשיו אני עם צ'אקו כבר 4 או 5 שנים (קיניתי זוג עם אחי כשהם ממש רק נחתו בארץ בפעם הראשונה). טיילתי עם הצ'אקו בדרום אמריקה 8 חודשים, כולל טראקים רבים, והם פשוט סנדל פנטסטי!!! אני חולה עליהם, נוחות מאוד, לא קרעיות את העור, הויבראם (הסולייה) מעולה ותומכת, וכהייתה בעיה אחרי כמעט שנתיים שקצה הסולייה נפתח טיפה, החליפו לי את הסנדל כולו לחדש (לויבראם יש אחריות כוללת על הסוליות שלה). אני לא חושב ששורש אפילו מתקרבת לרמה של צ'אקו בסנדלים- וגם במחיר יש הבדל משמעותי (לפחות כשאני קניתי, המחיר היה כפול, אם לא יותר). צ'אקו יכולה לעמוד מול חברת TEVA האמריקאית, שמייצרת סנדלים שדומים לשורש באייכות מאוד גבוהה.
העניין עם הציאקו שצריך לאהוב את הסגנון, הרצועות מחזיקות את הרגל חזק, ומתקבעות במקומן, ולא לכולם זה מתאים, אבל אם זה נוח לך. אני ממליץ עליהם בחום -
לדעתילא היה הפרש גדול מדי, 60 שקל יותר לצ'אקו...
לוויבראם יש אחריות לכל החיים על הצ'אקו???
בכל מקרה, יש לי צ'אקו עכשיו, ויש לי בעיה, שכשאני הולך איתה הרבה, נמתח לי לרוב השריר של הרגל (השריר הזה שגורם לכף רגל לעלות ולרדת, בחלק הקדמי של הרגל) כי אני רגיל ללכת עם נעליים גבוהות...
אין ספק שאם לצ'אקו לא היה את הסוליה של וויבראם, הם היו סתם "עוד סנדלים"... -
לדעתיממש לא בטוח שאם לא היה וvibram הם היו סתם...
הצורה של הסנדל עצמו נותנת הרבה יותר תמיכה מסנדלים אחרים ( גם יותר מנעליים בחלק מהמקרים)