מעבר בין שדות תעופה
-
יש לי טיסה שנוחתת באירופארקה (שדה התעופה המקומי של בואנוס איירס) ב 16:33 ואחריה טיסה מאזייזה (בואנוס איירס בינלאומי) לסנטיאגו שממריאה ב 19:45 . האם זה מספיק זמן (אני מבין שאי אפשר לעשות צ`ק אין, אלא לעבור עם מונית משדה תעופה הראשון לשני ורק אז לעשות צ` -
מעבר בין שדות תעופה:Reמעבר בין שדות התעופה בין 45 דקות לשעה . יש חברה בשם manuel tienda leon שעושה את המעברים בין שדות התעופה תמורת סכום של 11/14 דולר יתכן פאסוס אני לא יודע ביגלל שינוי ערך המטבע אני מציע לך לא להתקב , כיון שאין לדעת מה קורא בכבישים סע לשלום -
מעבר בין שדות תעופה:Reהחברה שארמנדו ציין החליפה טלפונים או משהו כזה וקשה מאוד להשגה,בכל מקרה תוכל לקחת מונית מהש''ת (לש''ת) זה לא צריך לעלות יותר מ-30 פזו לדעתי. בקשר לזמנים אז זה בדיוק כמו שארמנדו אמר (כולל הקטע של הפקקים,סה''כ 17:00 זו לא שעה אידיאלית,אבל אין מצב ליותר משעה -
בחייך על תלחיץ אותו יותר -
צודק,מצטער:-) -
מעבר בין שדות תעופה:Reלא צריך את הטלפונים של החברה. יש להם דוכנים בכל רחבי שני שדות התעופה, שבולטים מאוד למרחוק. פשוט ניגשים לדוכן, אומרים מה היעד, משלמים, ומחכים שהנהג יבוא לקרוא לך. פשוט מאוד. לא מלחיץ בכלל. עדיף בהרבה מלקחת מונית אם מדובר במישהו שלא מכיר את העיר ואת נושא ה -
בדיוק לזה התכונתי