רישיון נהיגה בארצות הברית
-
היי.
איזה רישיון נהיגה בארצות הברית צריך?
תודה. -
רישיון נהיגה בארצות הבריתפורמלית, מספיק הרשיון הישראלי החדש (הבי"ל) שרשום בו Driving License. לא זה שרשום בו Driving Permit. אצלי לפחות הרשיון הזה עבד. גם בחב' השכרה בארה"ב וגם בבדיקה של שוטר תנועה. -
רישיון נהיגה בארצות הבריתהבעיה זה לא עם שוטר ולא עם חברת השכרה, הבעיה, שלא תצטרך זה עם הביטוח, על 20 ש"ח, כל פעם אותה שאלה, תהרגו אותי אם אני מבינה מה הבעיה להוציא בין לאומי בדאר, ובנוסף חינם בממסי כשעושים טריפל אי... -
רישיון נהיגה בארצות הבריתשושי, את פשוט לא מבינה בפסיכולוגיה. אנחנו מבזבזים מאות דולרים כדי לחסוך כמה עשרות שקלים. אותנו לא יוציאו פרייארים!!!
-
רישיון נהיגה בארצות הבריתכמה שאתה צודק
-
קטנוניותהנה דוגמא לקטנוניות. מאחד ממקומות העבודה הקודמים שלי נשלחתי מדי פעם לארה"ב לצרכי העבודה. מובן שעלות הנסיעה היתה עליהם והם נתנו לי אש"ל וכו'. את עלות הרשיון הבינלאומי הם לא הסכימו לממן, ואז היה צריך אותו.
נראה לי דוגמא מתאימה לדיון פה. -
קטנוניותלא הבנתי....
צריך לשלם 20 שקלים בדואר או לא? -
מה הקטע של ה Permit מול ה Licenseאם תבדוק את הרשיון הבין לאומי תראה שכתוב עליו Permit. -
מה הקטע של ה Permit מול ה Licenseלא מדויק. החל מחודש ספטמבר 2006, שינו את הכותרת שברשיונות ל-LICENCE.
מי שבידו הרשיון הישן יכול להחליפוחינם על ידי פרוצדורה מסוימת- גם אני החלפתי אותו מזמן, אינני זוכר בדיוק מהי הפרוצדורה(ניתן לברר באתר משרד התחבורה).
קישור לנושא של הכותרת ברשיון:
http://www.mot.gov.il/Public/Dover/Dover1191.pdf -
מה הקטע של ה Permit מול ה Licenseלפני שנה הסבירו לי שצריך רשיון בינלאומי בנוסף לישראלי -החדש. וכך מצאתי גם באתר משרד התחבורה.
נראה לי שלא 20 שקל הם הבעיה אלא ההמתנה בתור, לא?
ההידעתם שמי שנשאר לתקופה ארוכה מחודש בקליפורניה נדרש לבחינה מקומית בתיאוריה?