תולעים מתחת לעור!!!
-
היי! משהו יודע מה הסימנים לזה שיש תולעים ברגליים(מהחופים בברזיל)?איך מטפלים בזה?לאיזה רופא פונים? תודה!!!!! -
תולעים מתחת לעור!!!:יש לי חבר שהיו לו תולעים ממורו דה סאו-פאולו , והוא פשוט הוציא אותם אחת-אחת עם סיכה ..... לא תענוג גדול אבל לא סוף העולם
-
תולעים מתחת לעור!!!::Reיש 3 כדורים שלוקחים והתולעים מתות , הסימנים זה גירוג ,ומן שבילים אדומים באיזור מסוים -
תולעים - איך יושבים בחולהי, האם אפשר לשבת על החול עם שמיכה דקה? (כמו לונגי או פיקה)? -
תולעים - איך יושבים בחולהי, האם אפשר לשבת על החול עם שמיכה דקה? (כמו לונגי או פיקה)? -
צעדי מניעה1. לא ללכת יחפים על החול, אמנם הבעיה נפוצה רק בחלק מהחופים ולא בכולם, אבל מומלץ לנעול סנדלים או כפכפים. 2. שמיכה זה בהחלט פתרון טוב. 3. גם אם קרה, זה לא סוף העולם, אני קיבלתי מהרופא משחה וזה עבר. צריך להזהר, אבל לא להיות פרנואידים. והכי חשוב, להנות -
סיפורי תולעיםלבן דוד של אשתי מצד חמותי היה בדיוק מיקרה כזה של תולעים בברזיל, והוא הוציא אותם עם סכין אחד אחד. מאוחר יותר כשהיה במזרח חזרו תולעים מדור שני ! (כנראה שבקעו הביצים שהטיל הדור הראשון) ואני עוד נסעתי לברזיל זמן קצר אחרי הסיפור הזה ... -
איזה פחד!!!אני טסה לברזיל בפברואר ומתכוונת לשרוץ בחופיםץ באיזו חופים הם נמצאים?!!? ואיך מקבלים את התולעים האלו? זה פעם ראשונה שאני שומעת על דבר כזה טוב שאמרתם.... -
איזה פחד!!!:Reב-hand book מוזכר רק על חוף אחד דרומית לסאו-פאולו נדמה לי (יכול להיות שאני טועה- תבדקי שוב). וכמו שכבר נאמר פה, נכון צריך להיזהר, אבל לא לשכוח להנות בדרך. ואם קרה, אז יש לך עוד סיפורי גבורה לספר לנכדים. -
איזה פחד!!!:Reנשמע מאד מפחיד הקטע עם התולעים. טוב ששמעתי על זה לפני הטיסה. יש למישהו עוד כל מני אטרקציות של חיות שיכולות להכנס לגוף ולעשות את הטיול למעניין יותר. כמובן שאני מדבר בציניות. ודבר נוסף, האם התולעים האלה מסוכנות באיזשהי צורה. כי אני שמעתי על תולעים שנכנס