ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המלצות למדרסים

פורום ציוד טיולים, ביטוח ואיתור
    2
    3
    2279
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Roy_3811196
      Roy_3811196 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

לאחרונה אני חווה מצב מוזר בו לא משנה איזה נעל טיולים אני לובש ומנסה ( נעליים צרות וגבוהות עד איזור הקרסול), לאחר זמן מסויים אני חש אי נוחות בכף רגל שמאל (בלבד). למעשה, אני מרגיש שצורת כף הרגל לא תואמת את הצורה של של המדרס והנעל. 

אני יודע שפטלפוס זה מצב אפשרי אבל ייתכן שמדובר רק בכף רגל אחת?(כיוון שבנעל ימין הכל ממש סבבה). ואם כן, האם יש המלצות למדרסים ייעודיים לנעלי טיולים (Salomon Quest 3 4D בפרט)

תודה מראש,

רועי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • aviyada
        aviyada נערך לאחרונה על ידי

בנעליים אחרות אתה מרגיש את אותו הדבר? האם הנעליים חדשות?

אם פלטפוס (או לחלופין קשת גבוהה בכף הרגל) נראה לך מצב אפשרי- התייעצות עם אורתופד הרבה יותר רלוונטית מאשר עם מטיילים חובבי ציודblush

התאמת מדרס אורתופדי בהחלט תוכל לעזור (בהפניית רופא כמובן), ממליצה מנסיון לקחת את הנעליים לחנות המדרסים כשתבוא לתת מידות. 

• Roy_3811196
          Roy_3811196 נערך לאחרונה על ידי

תודה על המענה,

ראשית, כן, זה כבר קטע שחוזר על עצמו עם כמה נעלי טיולים שניסיתי, כך שכבר אני לא חושב שזו בעיה בנעל (ראיה לכך היא שברגל ימין כל נעל שנסיתי הייתה נוחה). הנעליים אכן חדשות, אני עוד תוהה אם זה קשור בתקופה הBREAK IN הידועה של נעלי טיולים, במיוחד נעלי עור אך זה נראה לי טיפה מעבר לזה…

וכמובן שאלך לאורתופד , אני פשוט בודק אם מישהו חווה תופעה שכזו בנוגע לאי נוחות בכף רגל ספציפית.

תודה

רועי

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון