טרום כריסמס בוורשה
-
העיר העתיקה של ורשה קטנה יחסית, והיה כיף להתהלך בין סמטאותיה ובינייניה הצבעוניים. מראה כ”כ שונה מהחזות של מרכז העיר המתחדש.
כמובן שבערב כל הסימטאות מוארות בקישוטי החג ויש גם רחבת החלקה על הקרח.

-
כל השיטוטים עשו אותנו רעבים, ואנחנו מחליטים שזה הזמן להתנסות בקצת אוכל פולני. אז לארוחת צהריים מאוחרת בחרתי במסעדת Zapiecek, ששמה הולך למרחוק כאחת המסעדות המומלצות למפגש עם מנת הדגל הפולנית: ה-פירוגי, שהם למעשה כיסונים ממולאים. היה טעים ביותר !! גם הרגילים (תפו”א , פיטריות) וגם המתוקים ...מומלץ.

בדרך התמזל מזלנו, ובדיוק התחיל טקס חילופי המשמרות ברחבת ארמון הנשיא.

-
החשכה כבר ירדה, הקור גבר, וזה היה זמן לקצת...שופינג. אז הזמנו Uber למתחם הקניות שכולל שלושה מרכזים – דקטלון, Atrium ו- blue city שנמצאים אחד מול השני. למרות שמותגים מקומיים זולים, המותגים הבינלאומיים עולים כמו בארץ, כי טרם החלו הסיילים, אבל בכל זאת מצאנו כמה וכמה מציאות לנו ולילדים.

אחרי סיבובי שופינג סוער, אנחנו בוחרים לסיים את היום במסעדת Vapianoהאיטלקית החביבה עלינו. Uber ממתחם הקניות למסעדה, שנמצאת מול קניון Zlote ומלון מריוט עלה 10 זלוטי, וכמו בכל סניף שלהם ברחבי אירופה, היה מאוד טעים.
זהו, חוזרים לחדרנו החמים, היה היום יום מקסים

ביום שני – ארוחת בוקר מפנקת אחרונה במלון, ואורזים את המזוודות.
ורשה הייתה טובה מאוד אלינו. אין ספק שעוד ניפגש

-
סיון, מצטרפת לאיחולים ליומולדת

ארגנת לכם חופשה מקסימה והמלון נראה מפנק
רק הקור במינוס.. מרתיע אותי…
שומרת את הסיכום הנהדר להזדמנות שתבוא
תודה על ההשקעה, כמו תמיד! -
תודה לי

שהקור לא ירתיע אותך...פשוט מתלבשים טוב, ויוצאים. האווירה כיפית והרחובות מקושטים ומנצנצים, כך שבאמת זו חופשה מומלצת
(וזולה) ...רק קחי בחשבון, שאחרי הפעם הראשונה רוב הסיכויים שנדבקים בחיידק החנוכריסמס 
וכמובן שתמיד אפשר להיכנס לקניונים/מוזיאונים/מסעדות בכדי להפשיר – שם הכל מחומם.למי שרוצה לקרוא את התוכנית היומית המפורטת שלנו, אז גירסת הבלוג כבר מוכנה. שתהיה שנה אזרחית טובה ומלאת טיולים !

-
תודה על השיתוף ,
אהבתי את הגנים המוארים - איזו פתיחה !
לא חושבת שידעתי שיש כאלו בכריסמס בורשה - חידשת לי.
שיהיה במזל טוב ואהבתי את החגיגות כולל המלון , הספא והמסאז. ככה צריך לחגוג !
-
תודה עדי
.אכן הייתה חופשה מפנקת וזולה. שילוב מנצח