ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מתלבטת

פורום דרום אמריקה
    14
    46
    27508
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • tsahik69
      tsahik69 נערך לאחרונה על ידי

shtuyot???
      well first be more polite and use nicer words. 2nd i did wrote a bit in tsincal way. and 3rd- i am so sure that more than the big majority of the people who fly and leave girlfriend at home for this kind of time are mostly people
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • assaf
        assaf נערך לאחרונה על ידי

ראיתי ומאוד נפגעתי.
        בכלליות כל מי שמבטל בהינף יד דברים של מישהו אחר לא שווה יחס. חוץ מהמקרה הזה כמובן כי זו הרי ענת ושנינו מתגמדים לפניה,סה''כ מה אנחנו מבינים,בחייך אתה משווה את עצמך לענת?! ולנושא עצמו לא אתייחס(כבר אמרתי את שלי)
        • איל
          איל נערך לאחרונה על ידי

מתלבטת:Re
          אני מניח שזה משתנה מאדם לאדם וטיב הקשר שלכם, אבל אני יכול לומר מה היה אצלי: נסעתי אחרי הצבא לארבעה חודשים לאוסטרליה וניו זילנד, בערך באותו גיל כמו חבר שלך, כאשר הייתי בקשר של שנה עם חברה שלי. היה קשה, חברה שלי לא יכלה לנסוע ובזמנו גם חשבה שלא בטוח שתאהב
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

בנים יקרים
            לא התכוונתי לפגוע בכם, תמיד אתם עונים תשובות מעמיקות ולעניין, אך בשאלה זו, צחי קודם כל שלח את הבחורה המוטרדת לפסיכולוג והחליט שאין לה מה לחפש פה בפורום. ובהתאם לכך גם היתה תשובתו, לא הועילה לדבר, רק יכלה לפגוע ברויטל. אסף לפחות נתן דוגמאות לשני המקרים -
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

shtuyot???:Re
              צחי, זה שאתה וחבריך נוהגים כך- יופי לכם. לא כולם ככה, וגם אם 90% מהבנים שנוסעים לדרא''מ נוסעים בשביל לזיין, זה לא אותו אחוז מבין הבחורים שנסעו והשאירו חברה בבית. וזה שהוא לא רוצה שהיא תבוא איתו- לגמרי מובן, להיות בטיול לבד בלי מחוייבויות זה נהדר, ככה את
              • assaf
                assaf נערך לאחרונה על ידי

ענת היקרה
                רציתי לפתוח בהתנצלותך התקבלה אך בנשימה אחת התנצלת ומיד שהוספת ''אם אין לכם משהו מועיל לענות - תחסכו את זה מהשואלים.'' ובעיקר ''ותראו איך אתם מגיבים'' - אז איזו מן התנצלות זו?! קודם כל שאין לי משהו מועיל לענות -אני לא עונה, ואיך בדיוק הגבתי?! לא הייתי בו
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

מתלבטת:Re לאייל...
                  כן אבל אם העובדה שאני אצטרף אליו לחודש אפילו או אפילו אפגש איתו במקסיקו בסיום הטיול מעוררת בו דחייה?
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

shtuyot???:Re לכותב ההודעה
                    אממ...אני אנחש שהוא רוצה לצאת לטיול של חייו ולא עם בחורה שבקושי יכולה לטפס על אבן במנזר הכרמליטים?!אלא לצאת, לטפס, לטייל...ולא עם בן אדם קלסטרופובי/אגרופובי/עם פחד גבהים,כאילו לטיול שנתי הבאתי אישור רפואי ...אז ברור לי בדיוק כמו שברור לי למה הוא לא נוסע ל
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

חוסר התאמה אולי ?:Reלגלי
                      יש מצב שאם הייתי נוסעת לדרום אמריקה הייתי לוקחת איתי גלי...את נראית לי נוסחא טובה:))
                      • ?
                        אורח נערך לאחרונה על ידי

רויטל - אל תדאגי
                        רויטל, נראה לי שמכל התגובות פה, והרבה אנשים הגיבו, את יכולה לראות שכמו בכל דבר, אין פה שחור ולבן, וכל מקרה הוא אינדיבידואלי, ולכן הכל תלוי רק בכם. אם זה מה שהוא אמר לך, וסיכמתם שאתם נשארים חברים, אז יופי. תשמחי עם זה, במידה וזה באמת מה שאת רוצה, ותקחי ב
                        • rotemshani
                          rotemshani נערך לאחרונה על ידי

חוסר התאמה אולי ?:Reלרויטל
                          תודה 🙂 , שמחה שעזרתי ואשמח לעזור עוד אם אוכל... :)))
                          • guy2000
                            guy2000 נערך לאחרונה על ידי

לרויטל שלום! דבר ראשון אני מסכים עם חברך שרוצה לסוע עם חבריו ולא חברה, לא משנה מהי מערכת היחסים בינכם. בתור אחד שהיה בדרום אמריקה, זה טיול סוף הדרך אבל עדיף לעשותו רווק/ה. מצידך את צריכה להבין שאין לסמוך על גברים כשהם נמצאים ב``יבשת השפע`` ולכן אני ממ
                            • ?
                              אורח נערך לאחרונה על ידי

היא גיא,תודה,אתה צודק. לאחר שנקטתי בגישה קצת יותר חד גונית (או הכל או כלום) הוא לפתע רב עם חבר שלו,קיצר את הטיול לחודשיים וחצי והחליף יעד...ממ..וכל זה קרה בזמן די קצר,אבל פשוט נתתי לזמן לעשות את שלו. כפי שאתה רואה ההודעה נכתבה לפני חודשיים בערך,עכשיו
                              • ?
                                אורח נערך לאחרונה על ידי

לרויטל.. אני והחברה שלי נמצאים בדיוק באותו מצב כמוכם, אז רק רציתי להגיד דבר ראשון שאם החבר שלך רוצה שתישארו יחד בזמן שהוא יהיה בדרום אמריקה, זה כבר מראה שהוא מאוד אוהב אותך ואת מאוד חשובה לו. כמו שאמרו כבר לפני, אין פה שחור ולבן, הכל יכול להיות, אבל א
                                • ?
                                  אורח נערך לאחרונה על ידי

תודה,אתה יכול לתת לה אתה אימייל שלי בשמחה:)
                                  • ?
                                    אורח נערך לאחרונה על ידי

בתור אחת שיש לה חבר ונוסעת.
                                    במקרה שלי זו חברות של המון שנים אבל בכל זאת אל תסעי איתו אם הוא לא רוצה. אני אמרתי לו שאני יודיע לו מתי להצטרף אם בכלל תני לו את החופש שלו אם את היית רוצה לנסוע לא היית רוצה שימנעו ממך הזמן יעשה את שלו ואת תקלטי כבר בתגובות שלו (אם הוא לא יגיד לך לבד)
                                    • ?
                                      אורח נערך לאחרונה על ידי

טוב זו שוב אני רויטל מסתבר שהוא כן נוסע לדרום אמריקה ורוצה שנישאר יחד.הוא קיצר את הטיול שלו ל3 חודשים..אבל עכשיו אני רוצה לנסוע לדרום אמריקה!!! והוא עדין לא רוצה שאבוא,טוב אני חייבת למצוא מישהו שיסע איתי עכשיו, נ.ב-בחיים לא עשיתי טרקים!!!
                                      • pnini_s
                                        pnini_s נערך לאחרונה על ידי

היי רויטל, גם אני עומדת מול הסיטואציה הזאת רק שאני זאת שנוסעת לכמה חודשים, ואני חייבת להודות שזהו מצב קצת בעייתי, אבל אני בטוחה ומאמינה שאם יש את הרצון והאהבה אין צורך לנתק את הקשר. אני וחברי כמעט שנה ביחד וגם הוא היה בחו``ל למשך שלושה חושדים ועברנו את
                                        • ?
                                          אורח נערך לאחרונה על ידי

היי רויטל, אני יכולה לתת לך עצה מהצד השני של המתרס... אני זאת שנסעתי והשארתי את בן זוגי בארץ למשך כ-3 חודשים, היה קשה, הרבה בכי אבל כשחזרתי הוא חיכה לי (וזה לא היה מובן מעליו). אז בתור בחורה אני יכולה להגיד לך 2 דברים: 1. אתם ביחד חצי שנה, וזה לא הרב
                                          • tutilandau
                                            tutilandau נערך לאחרונה על ידי

היי רויטל, לדעתי אם חבר שלך לא מעוניין שתבואי איתו לטיול כזה אז חבל לך על הזמן... אני נמצאת גם במערכת יחסים שאומנם יותר ארוכה משלך ובואי נאמר שבי נמצא הרצון החזק לטייל ולא אצל חבר שלי... אין מצב שלא הייתי רוצה שהוא יבוא איתי, לא משנה מה! והוא אפילו נ
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 2 / 3
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון