תכנון טיול לאוגנדה
-
היי.
אני טס בפברואר לאוגנדה ורציתי לשמוע את עצתכם ודעתם על התכנון.
אני נוחת באנטבה בראשון בבוקר וממריא חזרה 11 ימים אחרי בחמישי בערב.
יום ראשון – סיבוב באנטבה והגעה לקמפלה. שני – קמפלה. שלישי – רפטינג בגינגה (המלצות?). רביעי – גינגה והגעה למפלי סיפי. חמישי – מפלי סיפי. שישי ושבת – מבאלה/פוטי עם קהילת אבאיודאיה. ראשון – נסיעה למורציסון עם עצירות בכפרים. שני – מורציסון. שלישי – נסיעה ארוכה ארוכה לאגם בוניוני (בכלל שייך לעשות את זה באוטובוס?) רביעי – אגם בוניוני. חמישי – חזרה לאנטבה.
אני פחות בעניין של גורילות/שימפנזות לכן הם לא נכנסו לתכנון.
הייתי רוצה לשלב סיבוב טעימה רגלי/רכוב ביער גשם. זה שייך? אם כן איפה?
פיספסתי משהו? התכנון לא ריאלי? אשמח לתגובות
-
וותר על האזורים העירוניים ותתמקד באיזורים האחרים שבתכניתך. התכנית גם ככה צפופה מאוד והנסיעות 'תהרוגנה' אותך
-
כמו שנאמר – וותר על הערים הגדולות וצא לטבע. מרבית הערים הגדולות באפריקה לא מרשימות, ויותר מזכירות את פתח תקווה מאשר את ירושלים או רומא…
מסלולי הליכה ביערות גשם אתה יכול למצוא במספר שמורות. נסה את Queen Elizabeth.
אגם בניוני הוא יפהפה ומיוחד, אבל בלוחות הזמנים הקצרים שלך, הייתי ממליץ לוותר עליו. מדובר בשעות נסיעה מטורפות, בטח בתחבורה ציבורית, ואתה הולך ״לבזבז״ בין יומיים לשלושה (מתוך טיול של שבוע) על נסיעות בשביל להגיע לאגם זה. שלא לדבר על זה שזה קצת הימור לצאת מאגם בניוני בתחבורה ציבורית, ולנסות להספיק לטיסה באותו היום מקמפלה…
אתה יכול לנסוע במקום זה לאיי ssese שבאגם ויקטוריה (מעבורות יוצאות מאנטבה).קבוצת איים חביבה ונחמדה מאוד.