ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איקה ופיסקו

פורום דרום אמריקה
    3
    5
    20580
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • danamor44
      danamor44 נערך לאחרונה על ידי

הי אני נוסעת לפרו עם בני בן ה 12.

האם יספיקו לנו יומיים שבמהלכם להגיע לאיקה ופיסקו לעשות את הדיונות ואת הגלפגוס לעניים ולחזור ללימה?

מה נכון לעשות קודם איקה או פיסקו בהנחה שאחג חוזרים ללימה?

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ניתאי א
        ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

לא צריכה להיות לכם בעיה.

תסעו קודם לאיקה כ4 שעות נסיעה. תצאו לסיור דיונות של אחרי הצהריים. ממליץ בחום עם השקיעה.

למחרת על הבוקר לנסוע לפיסקו שלא נמצאת רחוק ואחרי הסיור לחזור חזרה ללימה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • danamor44
          danamor44 נערך לאחרונה על ידי

יש לך המלצה למקום לינה נחמד באיקה? (אמא וילד בן 12)

האם האוטובוסים מדייקים בזמנים?

צריך להזמין מראש נסיעות באוטובוס?

האם כדאי להגיע לאיקה למקום לינה לשים את התרמיל ואז לצאת לדיונות?

מגיעים לדיונות עצמאית?

המון תודה

• ניתאי א
            ניתאי א נערך לאחרונה על ידי

הדיונות באיקה הנמצאות בhuacachina. שם תתמקמו באחד המקומות לינה, יש שם כמה מקומות. שווה להזמין מראש לשקט הנפשי.

אני הגעתי לאיקה מנאסקה עם אוטובוס שהוריד אותי על הכביש הראשי, משם לקחתי טוקטוק עד להואקצ'ינה. מרחק נסיעה קצרצר. הייתה לי כבר הזמנה לאחד ההוסטלים שם.

הואקצ'ינה זה נווה מדבר באמצע הדיונות שמסביב לו יש מלונות,הוסטלים ומסעדות.

מהואקצ'ינה נסעתי ללימה אבל זכור לי שנסעתי באוטובוס ישירות מהואקצ'ינה ולא הייתי צריך לחזור לכביש הראשי ככה שאני מאמין שייתכן אוטובוס כזה גם מלימה.

בהואקצ'ינה יש משרד שמוכרים כרטיסים אז אפשר לשאול שם כשמגיעים איך להגיע לפיסקו. 

פרו זאת לא יפן אבל לא זכור לי עיכובים משמעותיים עם האוטובוסים.

מה שקצת מבאס בלימה שלכל חברת אוטובוסים יש טרמינל משלה והם לא קרובים אחד לשני ככה שצריך לבדוק מראש. אולי במקום לינה שלכם בלימה יוכלו לעזור לכם ולהזמין מראש או פשוט להגיע לטרמינל של חברה מסויימת שנוסעת לאיקה ולהזמין במקום.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • rmatarasso
              rmatarasso נערך לאחרונה על ידי

הי

מה שנקרא “גלפגוס לעניים” זה פראקס, שם יש גם שמורה נחמדה.

מצטרפת להמלצה לישון בווקצ’ינה ולא באיקה.אנחנו ישנו במלון dm Hoteles Mossone, שהיה נחמד. עד כמה שאני זוכרת כל המלונות שם קטנים ולא מפוארים.

חברת האוטובוסים הטובה והאמינה ביותר בפרו היא קרוז דל סור, האוטובוסים מעולים ותמורת עד כמה שקלים מקבלים כורסא מאד נוחה.

אני ממליצה להתחיל מווקצ’ינה, וממנה לצאת בבוקר לפרקס להספיק לעשות את השייט, ואז לחזור ללימה. 

יש שתי דרכים להתנהל

1. להגיע ישירות לטרמינל באיקה ולקחת מונית 10-15 דקות לווקצינה ומשם לסגור את הסיור בדיונות, השניה להכנס לסוכנות בלימה ולבקש שיסגרו לך את זה.
              2. במקרה הזה הם רוכשים עבורך את כרטיסי האוטובוס, דואגים להביא ולהחזיר אותך מהטרמינל, סוגרים עבורך את כל האטרציות.
              3. את סוגרת עצמאית את המלון.
              4. בכל מקרה לא לקחת טיול חד יומי מלימה אותו ישווקו לך בכל מלון.

לגבי הדיונות בווקצ’ינה – באוקטובר האחרון נהרג שם תייר בנסיעה המטורפת הזו, וסגרו את האתר לשבועות רבים

ממליצה לך לבדוק, שאכן נפתח.

ככלל, אני מוכרחה לומר לך שאני לא עפתי על הנסיעה המטורפת הזו בדיונות. החברה הצעירים אוהבים את זה, המבוגרים קצת פחות.

אגב, לא יודעת כמה ימים יש לך בפרו, אבל אצלי האיזור הזה מדורג כאיזור הכי פחות “מעניין” לבלות בו בפרו.

בעיני אם את רוצה את פרו האמיתית תקצי ימים לקוסקו ואריקיפה עח הדיונות בווקצ’ינה

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון