הצורך בקניית כרטיסי טיסה חזרה לארץ,מראש, כתנאי לכנ
-
שלום רב
אני טס עם ארקיע בשבוע הבא לתאילנד וממשיך מיד עם הנחיתה עם איר אסיה, (קונקשיין שלי) לבורמה ליאנגון, לכשבועיים. חוזר לבנגקוק לכ 3 שבועות טיול וחוזר ארצה.
קניתי בינתיים כרטיס טיסה לכיוון אחד לבנגקוק וכרטיס טיסה לבורמה.מאחר וזאת טיסה עצמאית וגמישה בתאריכים,הייתי מעונין לרכוש את הכרטיס מבורמה לבנגקוק בבורמה,בהתאם לרצוני להאריך או לקצר את השהות בבורמה.כנ”ל את הכרטיס מבנגקוק לישראל, לרכוש בבנגקוק כשאחליט שם שברצוני לחזור ארצה.קניית כרטיסים מראש, תאלץ אותי להכנס למיטת סדום של אילוצים ללא צורך, מאחר ומדובר בכרטיסים זולים שלא ניתן לשנות תאריכים.
שאלותי הם:
1.קבלתי כבר ויזה אלקטרונית לבורמה, האם אדרש להציג כרטיס טיסה ליציאה מבורמה כתנאי לכניסה לבורמה?
2.כאשר אנחת מבורמה בבנגקוק,האם אדרש להציג בכניסה לתאילנד כרטיס טיסה לחזרה לישראל?
3.האם יש כרטיסי טיסה, גמישים לשינוי תאריכים, במשך כשבועיים, מבנגקוק לישראל? חברת ארקיע? כיום כרטיס עולה כ 350 דולאר לכיוון, ללא אפשרות ביטול או שינויי.מה בערך התוספת הכספית לכרטיס שמאפשר שינויי תאריך?
המון תודות לעונים
יעקב
-
לדעתי כרטיס טיסה עם ארקיע לא מאפשר ביטול אבל שינוי כן מאפשר
בתוספת דמי שינוי
-
לי המליצו לקנות כרטיס עם אופציה לביטול תוך 24לי המליצו לקנות כרטיס עם אופציה לביטול תוך 24 ואז לבטל אותו ברגע שאני נכנסת לתאילנד. למשל לקנות כרטיס לא משנה לאן מתאילנד, לקנות אותו ביום הטיסה ולבטל אותו תוך 24 שעות מהקניה. לדוגמה חברת יונייטד האמריקאית מחוייבת לאפשר ביטול עפ חוקי צרכנות של אמריקה.
מישהו עוד שמע על האופציה הזו?