עזרה - טיול במרכז ובדרום אמריקה.
-
היי לכולם,
אשמח לעזרה בכמה נקודות:
- אני בת 22, מתכננת להתחיל לטייל בסוף פברואר, ככל הנראה לבד. ורוצה לעשות גואטמלה – מקסיקו – קובה – קולומביה – פרו – בוליביה. או לחילופין לעשות ארגנטינה (מאיזור בואנוס וצפונה) וצ’ילה – בוליביה – פרו – קולומביה וגואטמלה. אם יש לכם הארות/ הערות אשמח לשמוע.
- וגם, מה יש לארגנטינה באיזור של בואנוס וצפונה להציע? הולכת לאיבוד בין כל הכתבות באינטרנט.
- 2. אני רוצה ללמוד ספרדית בשבועות הראשונים שלי ביבשת, אז אשמח להמלצות על בתי ספר בבואנוס / גואטמלה.
- 3. אני רוצה לשלב התנדבויות בטיול, אם יש לכם המלצות להתנדבויות אשמח לשמוע.
תודה רבה לכולכם!
הדס
-
מאחר וזה פורום של מרכז אמריקה אני אתייחס כרגע לגווטמאלה שנראית הבטוח בתוכנית שלך. בגווטמאלה יש הרבה בתי ספר בספרדית. למשל בעיר אנטיגואה אבל יש גם בכפרים קטנים יותר או בישובים אחרים ( למשל בשלה). כדאי לך לקרוא קצת ביקורות ולראות גם איזה סידור מתאים לך- לישון אצל משפחה ואז כמה שעות ביום ללמוד. לינה במלון. לימוד בקבוצה או לבד... יש אופציות שתצטרכי לראות מה נוח לך ואילו ביקורות יש להם.
לגבי התנדבות גם צריך כיוון - חיות, ילדים, טבע.. רוב ההתנדבויות עשויות לכלול תשלום, בפרט אם הן לא ארוכות- מדובר בתשלום שלך על אירוח בדרך כלל וכיוב". אני סיפרתי בטיפים על התנדבות שעשיתי בקאסה גווטמאלה.