קפריסין בפסח
-
שלום לכולם,
אנחנו (משפחה על ילדים גדולים (חיילים) נוסעים בפסח לקפריסין ל5 ימים מלאים, נחיתה בלרנקה, ויש לי כמה שאלות
1.האם לשכור רכב בסוכנות מקומית (אם כן אשמח להמלצה), או בסוכנות בין לאומית?
- 2. אנחנו מתלבטים איך ואם בכלל לפצל את הלינה חשבנו על האופציות או כל הלילות בלימסול ומשם טיולי כוכב או לפצל בין לימסול לפאפוס
- אני מניח שנהיה תיירים רגילים ונתייר במקומות הרגילים: הרי טרודוס, פאפוס וכד’.
אשמח להערות הארות וכל טיפ בנושא.
שאלה נוספת האם קפריסין ידידותית לטבעונים?
תודה
רונן
-
שלום,
לדעתי, עדיף להתנחל בלימסול. קפריסין הינה אי קטן וניתן להגיע מלימסול לכל מקום.
כצמחונית, קפריסין היתה ידידותית לגמרי. לא בדקנו את קטע הטבעונות, אבל אפשר לשאול במלון בו תתאכסנו (עוד לפני ההרשמה).
בהצלחה!
-
- לא משנה אם הסוכנות מקומית או בין לאומית. אוויס או הרץ לא יביאו לך מכונית מספרד אם תהיה לך תקלה ברכב.
תקבע לעצמך מה בדיוק אתה רוצה בהשכרה, איזה סוג רכב, ביטוחים, נהגים נוספים וכו’ ואחרי שתדע בדיוק מה אתה צריך תעשה שוק.
מי שיתן את ההצעה הכי טובה יזכה.
- לא רואה סיבה לפצל לינה כשהמרחקים לא גדולים והחופשה קצרה. גם צ’ק אאוט ואחרי כן צ’ק אין למלון לוקחים זמן ובמרחקים הקצרים של קפריסין לא נראה לי שתצאו ברווחץ
תבחר מלון שנמצא קרוב לדרך ראשית כדי שלא תתברברו הרבה זמן ביציאה והגעה בחזרה.
-
בניגוד לדעת החברים כאן, לדעתי יהיה קשה מאוד לכסות את כל קפריסין מנקודת לינה אחת. למשל אם תתמקמו בלימאסול, תאלצו לנסוע גם שעתיים ושלוש לכל כיוון. זה לא נוח.
מציע לכם לבחור בין 2 אפשרויות:
- חלוקת לינות 2 ו3.
- אפשרות מועדפת בעיניי: להתרכז בטיול הזה רק בצד אחד (מערב או מזרח). קפריסין יעד זול, קרוב ונגיש. אם תאהבו, תוכלו לחזור לשם בהמשך לטיול בצד השני. זה מה שאנחנו בחרנו – טיילנו במערב, ובטיול הבא נטייל במזרח.
-
תודה לכולם,
כרגע החלטנו על לינה בפאפוס לכל התקופה.
רונן