האם גם ארגנטינה מסוכנת?
-
האם גם בארגנטינה יש לי סיכוי גבוה להישדד? ובאותה הזדמנות האם 800 דולר לחודש לבן אדם לא כולל טיסות פנים זה מספיק לרמת חיים בינונית עד גבוהה? -
גם בארגנטינה לא מסוכןהסיכוי להשדד בארגנטינה נמוך, אולי מהנמוכים ביבשת. המקרה שקרה בפרו הוא קיצוני ולא מייצג את הרוב המוחלט של מקרי השוד ביבשת שמסתיימים בנזק כספי בלבד. 800$ מספיקים. אלקנה -
האם גם ארגנטינה מסוכנת?:Reעינת, ארגנטינה נחשבת למדינה בטוחה יחסית, אולם כדאי להשמר על כללי זהירות בסיסיים: לא להסתובב לבד - במיוחד בחושך, לא להגיע בכלל לאיזורים מסוכנים (שמעטים כאלה בארגנטינה...) וכ`ו. 800$ יספיקו לך לרמת חיים סבירה, בכל מקרה אם תוציאי כמה דולרים יותר אל תצטע -
האם גם ארגנטינה מסוכנת?:Reעינת, אני ממליצה לך בחום לבקר בבואנוס איירס פשוט תהני לך שם אם את יודעת את השפה בכלל בתור אחת שמדברת ספרדית עשיתי כמעט הכל. אבל נזהרתי כמו שאמר גיא לא לצאת בשעות מאוחרת אלה רק עם מקומי אאאא וגברת עינת יש סיכוי גדול שאת יכולה לשכוח מחגורת הכסף מאחר ול -
האם גם ארגנטינה מסוכנת?:Reעינת, אני ממליצה לך בחום לבקר בבואנוס איירס פשוט תהני לך שם אם את יודעת את השפה בכלל בתור אחת שמדברת ספרדית עשיתי כמעט הכל. אבל נזהרתי כמו שאמר גיא לא לצאת בשעות מאוחרת אלה רק עם מקומי אאאא וגברת עינת יש סיכוי גדול שאת יכולה לשכוח מחגורת הכסף מאחר ול