שדה התעופה JFK
-
אנחנו מגיעים ל JFK בשעה 05:30 עם חברת DELTA ורוצים להמשיך לאורלנדו
הטיסות הבאות בחשבון הן
11:29AM של חברת JET BLUE
או
8:15 AM של חברת DELTA
נספיק לטיסה של 8:15? העליה למטוס לטיסות פנימיות רחוקה מאיסוף המזודות?
יש משמעות לכך שטיסת ההמשך היא של אותה חברה? -
שדה התעופה JFKזה שזה אותה חברה - לא רלוונטי.
מה שחשוב - שזה יהיה על אותו כרטיס !
תוסיפו את הקטע הזה לטיסה הטרנסאטלנטית. לעיתים זה יהיה יותר זול מקניית הכרטיס לחוד - והכי חשוב - דלתא תהיה אחראית במקרה שלא תספיקו לטיסת ההמשך ותעלה אתכם על טיסה אחרת שלה. -
שדה התעופה JFKהטיסה ל JFK כבר כורטסה
מישהו מכיר את JFK מה הפרוצדורה ? צריך לקחת את המזוודות ולעבור שדה?
או הטיסות הפנימיות הן באוטו שדה והמעבר רגלי? -
נוחתים בטרמינל 4 JFK עושים ביקורת דרכונים, עובריםדרך המכס
ממש לפני דלת היציאה לאולם "מקבלי הפנים" יש דלפקים בהם מוסרים את המזוודות לטיסת ההמשך,
יוצאים,
פונים שמאלה (ממש בסוף) ושוב שמאלה, עולים במדרגות הנעות לקומה העליונה ל AIR TRAIN מסתכלים מה הרכבת לכיוון הטרמינל של דלתא
יש שם שלטים גדולים, בסה"כ יש 2 מסלולים לרכבת ויש שילוט ברור
יורדים מהרכבת (3 קרונות עיליים) לטרמינל של דלתא והולכים לגייט, אם כבר יש לכם בורדינג קארד שסביר שתקבלו בצק אין בישראל עם הכרטיס כולו של דלתא.
נחיתה ב 5:30 והמראה 08:15 קצת גבולי, הכל תלוי כמה עומס יהיה וכמה דלפקי בקורת דרכונים יפתחו,
אם אין הרבה אזרחים אמריקאיים, מעבירים לדלפקים שלהם גם זרים ואז הכל רץ.
כמו שכתבו אם הכל של דלתא הם ידאגו לטיסה חליפית ( הראשונה שבה יהיה מקום, לא יורידו נוסעים מהטיסה הבאה בכדי להעלות אתכם !)
אם למישהו יש עדכון / תיקון, אשמח להארות .
-
נוחתים בטרמינל 4 JFK עושים ביקורת דרכונים, עובריםהם כתבו שהם טסים בדלתא, אז אני מניח שטיסת ההמשך של דלתא מאותו טרמינל ( יש לוודא) ואז לא צריך את ה AIR TRAIN לעבור בין טרמינלים.
את המזוודות לוקחים מהקרוסלה, עוברים את המכס ואז שמים את זה במסוע של הטרנזיט.
אפשר לעשות צ'ק אין באינטרנט לפני שממריאים מהארץ, אז זה יכול לקצר את הפרוצדורה.
אין לי נסיון עם טרנזיט של דלתא , אז אשאיר זאת למי שעשה בפועל.
בגלל שזה לא על אותו כרטיס, דלתא לא חייבת לכם כלום.
באם תפספסו את טיסת ההמשך... בעיה שלכם.. או שאולי יהיו נחמדים (אבל לא חייבים! ) -
נוחתים בטרמינל 4 JFK עושים ביקורת דרכונים, עובריםשתי הערות:
נדמה לי שדלתא עובדים עם שני טרמינלים שונים ב-JFK אז יכול להיות שבכ"ז צריך לעבור טרמינל. דבר שני, הדלפקים של ההגירה פותחים רק ב-6:00, וגם אם תנחתו בזמן אתם תחכו להם חצי שעה. -
נוחתים בטרמינל 4 JFK עושים ביקורת דרכונים, עובריםאתה מדבר על ההגירה בטרמינל 4 או בכלל ?
כבר נחתתי הרבה פעמים לפני 6 בבוקר וההגירה היתה פתוחה...
(טיסות הלילה של אלעל/דלתא/קונטיננטל) נוחתות בדרכ לפני 6.
איך בכלל יכול להיות שזה סגור בזמן שמתוכננות נחיתות של מטוסים.. לא ברור לי -
דלתה נוחתת בטרמינל 3דלתה משתמשים ב 2 טרמינלים בקנדי - 2-3. שני הטרמינלים מחוברים ביניהם במעבר תת קרקעי. הטיסות מהארץ נוחתות בטרמינל 3.
הגירה יש בכל טרמינל המקבל טיסות בינלאומיות (1, 3, 4, 6 ו
והיא נפתחת בבוקר לרוב בשעה שבה אמורה להגיע הטיסה הראשונה לאותו הטרמינל. רק בטרמינל 4 לזכרוני זה פתוח כל הלילה. באם המטוס נוחת כשההגירה עדיין סגורה (כלומר - מקדים), החוק האמריקאי אומר שאסור לרדת בכלל מהמטוס ונשארים בו עד לשעה בה נפתחת ההגירה.
-
דלתה נוחתת בטרמינל 3נראה לי שעדיף לנו להזמין את הטיסה של 11:20
תודה לעוזרים -
נוחתים בטרמינל 4 JFK עושים ביקורת דרכונים, עובריםקרה לנו (וגם להורים שלי) בדיוק מה שאופיר כתב. נחתנו והחזיקו אותנו במטוס עד 6. -
דלתה נוחתת בטרמינל 3לי היתה אותה התלבטות בעבר.
החלטתי לא לקחת את הטיסה של 8:15 (טסנו עם אלעל שנוחתת בערך באותה שעה כמו דלתא), ובמקום להמתין לטיסות הבאות שזו היתה המתנה ארוכה, לקחנו מונית ללה-גארדיה ומשם בטיסת AA למיאמי.
המונית עולה כ 30-35$ . זה לא היה טרטור נוראי כמו שחשבתי שזה יהיה.
אז זו גם אופציה. -
יצא לי 8 קצת צוחקהטרמינל הנוסף בו יש הגירה הוא 8 - הטרמינל של אמריקן.
-
דלתה נוחתת בטרמינל 3יש לי בדיוק אותה בעיה. אני נוחת בקנדי ב-05:30 עם דלתא ומכורטס לטיסת המשך לוושינגטון ב-09:30 בלה-גרדיה. אמרו לי ש-4 שעות זה מאוד גבולי והטיסה הבאה של דלתא רק ב-14:14 ואין לי כוונה לחכות עד אז. מה עושים? לקחים צ'אנס עם מונית ולהגיע בזמן? כמה זמן באמת צריך לעשות צ'ק-אין לפני הטיסה בלה-גרדיה? בקיצור אשמח לעזרה/מידע. -
דלתה נוחתת בטרמינל 3לא נראה לי שתהיה לכם בעיה. אולי קצת לחוץ אבל אמור להספיק.
הנסיעה ללה גארדיה לקחה לנו בין 30-40 דקות (זה הזכרון שלי).
שדה התעופה בלא גרדיה היה די שומם שהגענו.
אז נניח שאתם צריכים להגיע עד שעה לפני הטיסה ונניח שעה לנסיעה, זה עדיין נותן לכם שעתיים לעשות את ההגירה ואיסוף המזוודה.
אז לא נראה לי שתהיה בעיה. גם אם לא תספיקי אז זוהי אחריות של דלתא.
לחילופין - אפשר לקנות את הטיסה מחברה אחרת שיוצאת מ JFK -
דלתה נוחתת בטרמינל 3לגבי צ'ק אין - אתם חייבים למסור את המזוודות עד שעה לפני הטיסה. אחרי זה חברת התעופה לא מבטיחה כי הן יגיעו לטיסה שלכם.
לגבי המעבר בין קנדי ללה גארדיה - זה מאד תלוי באיזה יום בשבוע מדובר. ביום עסקים המעבר יכול לקחת שעה וביום שבת/ראשון זה גם יכול לקחת 20 דקות.