אז ככה, ישנם המון אנשים שעדיין חושבים שמצורי אלקטרוניקה בתאילנד הרבה יותר זולים מאשר בישראל.
אני רוצה להפתיע (או לא להפתיע), אבל לעיתים קרובות מאוד מוצרי האלקטרוניקה בישראל זולים יותר מאשר בתאילנד.
למרות שאני שנה על קו בנגקוק ת"א, לא מצאתי שום דבר אלקטרוני שמשך לי את העין מבחינת מחיר ואני חובב אלקטרוניקה מושבע. רוב המצורים הם ממוחזרים/יד שניה.
גם ב-MBK וגם בפנטיפ המוצרים או ממוחזרים או יד שניה או באיכות ירודה מאוד.
מוצרי האלקטרוניקה בארץ נחשבים באיכות גבוהה ובין הזולים באירופה.
הדוגמא הכי שכיחה זה טלפון האייפון. האייפון עולה בסביבות 27,000 באט שבשקלים יוצא 3100 ש"ח. בארץ אפשר למצוא אייפון ב-2900 ש"ח.
מחשבים ניידים בישראל יותר זולים ובאים באריזת מקור ולא משופצים/משודרגים/ יד שניה וכו'..כמו כן מיותר לציין שהמקלדת בתאילנד מגיעה עם אותיות בתאית..
אז לסיכום ממליץ לכם את המוצרי האלקטרוניקה לקנות בישראל (גם לפחות שהישראלים ירויחו) וגם יהיה לכם אחריות בישראל וגם תוכלו לקנות בתשלומים
מה שכן, לעיתים קרובות ישנם מוצרים בהנחה שכן כדאי לקנות. אני לדוגמה קניתי ב-BIG MALL מגהץ קולב שאני מרוב התלהבות כל יום מגהץ את הבגדים שלי וזה כ"כ פשוט (עובד על אדים) וזה עלה 300 ש"ח. וגם קניתי דלי מיוחד ומגב לשטיפה (יש דוושה כזאת שלוחצים והיא סוחטת את המים) וקניתי את זה בצ'יינה טאון ב-60 ש"ח