דולרים בתאילנד
-
סליחה על מבול השאלות...
בchange בארץ אמרו לי שמקבלים בתאילנד רק דולרים שהונפקו אחרי שנת 2000. זה נכון או שהוא סתם הנפיץ עליי? -
דולרים בתאילנדלא ראיתי באף צאנ'ג הבדל בין שטרות חדשים לישנים
על שטרות של 50 ומאה דולר מקבלים קצת יותר . למה ? שאלה טובה !
-
דולרים בתאילנדלא נכון
אבל מה שכן יש לא מעט מקומות שלא מקבלים שטרות במצב לא טוב,מקומטים,או קרועים במקצת וכו -
דולרים בתאילנדיש משהו במה שאמרו לך, פעם היו שטרות עם פרצופים קטנים, עכשיו הם גדולים, אז מהישן לא מקבלים, אבל זה לא משנת 2000, הם ישנים מאוד, חושבת שלא קיימים עוד.
ובדקי שהשטרות לא יהיו כתובות, גם אלה לא, לבסוף קיבלו במלון.... -
מעל 2003 ותחסכי לך שניות של חרדה2000 אלה מאד מאד ישנים תקפידי על "שנת יצור " 2003 ומעלה -
דולרים בתאילנדבכול מקרה בבנק מקבלים הכול הם מצלמים את השטרות והדרכון ואפשר להחליף שטרות שלא רצו להחליף בחןץ -
משנת 2006אני כעת בתיאלנד, והבאתי איתי שטרות קטנים. זה טעות. מקבלים עליהם פחות.
השער הגבוה הוא על שטרות של 50 ו100 דולר. -
הכל בגדר שמועותהתחיל ב-2003 ועבר ל-2006 ,
אף פעם לא ראיתי שהתעמקו בזה
גם כשהיו לי שטרות ישנים לא היתה
בעייה.
אם מישהו יכול לתת עדכון אמיתי,רציני
ומהיימן בנושא,זה יכול לעזור לכולם.
שבת שלום ........................moga11 -
הכל בגדר שמועותאני פרטתי שם דולרים משנת תרפפו ולא היתה בעיה -
אנסה להתעלם מהספקנים ולהסבירהבנק המרכזי האמריקאי מוציא סדרות דולרים חדשות (new model)כל שבע שנים ולכן שטר שהינו בתוך התקופה 2003 נחשב שטר יותר אמין וקשה יותר לזיוף מבחינת החוק האמריקאי כל שטר מכל שנה הוא הילך חוקי אבל בתאילנד יש להם חוקים משלהם וכל עוד שטרות משנת יצור עתיקה וישנה יותר קימים ומגיעים לציאנג הם לא חיבים להחליף אותם יכולים לקרות 4 מקרים
1 לא מחליפים בשום אופן
2 מחלפים לאחר בדיקה ארוכה מאד (אלה השנייות של חרדה שאמרתי )
3 תחליף בבנק
4יחליפו בשער נמוך
ככל השטר ישן יותר כך הסכויים שלו להיות מזויף גוברים כי עם השנים ממשלת ארהב שיפרה את שיטת הדפסת הדולרים (דרך אגב עוד מעט יוצאת סדרה חדש הכי קשה לזיוף ) אז לא אמרתי שלא יחלפו ולא ולא רק אמרתי שכדאי ... ממליץ...להביא שטרות כמה שיותר חדשים שהסכוי שלהם לזיוף קשה יותר ,מעבר לכך יש שנים מסוימות ששם כמות הזיופים בשוק היו גבוהות מאד ואת זה כבר נשאיר למקצוענים