איתור קנסות באיטליה
-
שלום,
בספטמבר טיילנו באיטליה ושכרנו רכב מאוויס. מתברר שקיבלנו 3 קנסות ואין לנו מושג על מה.
גילינו את הקנסות במקרה כשעברנו על פירוט חיובי האשראי וראינו שאוויס ממשיכה לגבות מאיתנו כסף למרות שלא חילקנו לתשלומים או משהו כזה.
כשיצרנו איתם קשר הם אמרו שאלה דמי טיפול על קנסות שקיבלנו. מעבר לזה לא ניתן לנו שום מידע בכלל- לא צילום הדוח, לא המיקום שבו הוא התקבל, לא מהות העבירה ואפילו לא חשבונית בעבור החיוב (אגב אפילו חשבונית בעבור השכרת הרכב לא קיבלנו אבל זה כבר סיפור ארוך לפעם אחרת...).
כל מה שהם אמרו זה שהקנסות יגיעו אלינו בדואר עד שנה מהוצאת הקנס.
- הבנתי שבינתיים הקנס גדל- האם זה נכון?
- בהתחשב בזה שלא קיבלתי שום מידע על הקנסות- יש לי דרך לאתר אותם כדי לשלם בינתיים כדי למנוע לפחות את הגדלת הקנס?
- האם יש לי מה לעשות מול אוויס כדי כן להתעקש ולקבל איזשהו פירוט על הקנס? האמת שהייתה לנו חוויה כל כך רעה איתם שאני לא פוסלת את האופציה שגבו מאיתנו כסף גם סתם, הם כבר גבו מאיתנו גם כסף על דלק למרות שהחזרנו רכב עם טנק מלא ורק אחרי הרבה התעקשויות והוכחות (הייתה לנו חשבונית שקיבלנו רגע לפני החזרת הרכב) הצלחנו לקבל החזר מהם.
- הבעיה היא שבקרוב אטוס לאירופה ואני חוששת מהשלכות כלשהן בעקבות הקנסות- מה הסבירות למשהו כזה?
תודה!
-
אחד לאחד מה שבדיוק קרה גם לי - וגם אני עומד לחזור שוב לאיטליה ודי חושש מזה שלא שילמתי את הדו"ח - כי כעת אין לי שום דרך לשלם אותו.
יש לך מה לחדש לי?