ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מעבר גבול מפלי הניאגרה

פורום צפון אמריקה
    ארצות הברית מפלי הניאגרה קנדה
    3
    4
    1003
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • יפתח המטייל
      יפתח המטייל נערך לאחרונה על ידי

אהלן, רציתי לדעת כמה זמן לוקח לעבור מהצד הקנדי לצד של ארצות הברית במעבר הגבול?

והאם יש הכנות שונות יוצאות דופן שעליי לקחת בחשבון?

תודה

אנשיםטובים dhz 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אנשיםטובים
        אנשיםטובים @יפתח המטייל נערך לאחרונה על ידי

@יפתח-המטייל

תלוי

קודם כל בשאלה האם הייתה בארה”ב במסגרת הטיול, עברת לקנדה וחזרת, או שהתחלת את הטיול בקנדה וזו הכניסה הראשונה לארה”ב בטיול הזה

וגם כמובן בנתונים אישיים ובמזל

וגם בשאלה של אוטו, תחבורה ציבורית או ברגל

באוטו – עומדים בתור של מכוניות שלרוב לוקח 10-30 דקות אם כי תמיד יש חריגים. כשמגיע תורך יש תשאול קצר של דקה. אם זו כניסה חוזרת סביר שזה יסתכם בזה ואתה בארה”ב. אם זו כניסה ראשונה, ו/או בעיה/חשד אז תופנה לחנות בצד לתשאול נוסף. ואז כל דבר אפשרי מ-10 דקות נוספות לשעה, בהנחה שאין בעיה מיוחדת.

ברגל – להבנתי ה”שיטה” והזמנים דומים

בתחבורה ציבורית – לא בטוח

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • יפתח המטייל
          יפתח המטייל נערך לאחרונה על ידי

תודה רבה
          • dhz
            dhz @יפתח המטייל נערך לאחרונה על ידי

@יפתח-המטייל

אורך הזמן המוקדש למעבר הגבול  מקנדה לארה”ב, כאשר כבר נכנסתם לפני זמן מסוים לארה”ב, עברתם לקנדה, ועכשיו אתם חוזרים לארה”ב תלוי במספר מרכיבים:

1. אורך התור למעבר הגבול.  אני מניח שזה תלוי באיזה מעבר גבול בוחרים לעבור, בשעת ההגעה ובמזל.  אני עברתי את הגבול מקנדה לארה”ב מספר פעמים, אבל בשום מקרה לא נקלעתי לפקק תנועה.
            2. זמן התשאול הראשוני (ובדרך כלל היחיד).  בדרך כלל מדובר במספר דקות ספורות
            3. האם נקראים לבדיקת מכס ולתשאול נוסף.  אני נקלעתי למצב זה פעם אחת ו”סבלתי” מכחצי שעה של עיכוב.  האוטו והמזוודות שלי נסרקו (אגב, לא בנוכחותי, פרט לקריאה שלהם לבוא ולפתוח מנעולים שהיו על המזוודות).

אני מניח שבמקרה ומדובר בכניסה ראשונה לארה”ב (הנחיתה היתה בקנדה) יש צורך בכל מקרה בהחניית הרכב ובכניסה למשרד של עובדי משמורת הגבולות והמכס לצורך תשאול ולצורך לקיחת הנתונים הביומטריים (צילום, טביעות אצבע ויד), כך שזה יקח זמן רב יותר.

אין צורך בכל הכנה יוצאת דופן.  מה שכן כדאי לעשות הוא:

1. לדעת לתאר את התוכנית לביקור בארה”ב ואת תאריך היציאה המתוכנן.  במקרה שציינתי, הם כבר יודעים על תאריך היציאה עליו הצהרתם בזמן הכניסה הראשונית לארה”ב או בטופס שמולא באתר חברת התעופה לפני הטיסה.
            2. להפטר מראש מכל הפירות והירקות הטריים שברשותכם, וכמובן גם ממוצרי בשר.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון