ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

יעד קייצי וזול...

פורום טיולי משפחות
    22
    87
    18611
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • mitzmitz1
      mitzmitz1 נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב
      ליאור - בהחלט חשבנו על יוון למרות שההתחממות שם די מלחיצה, את הילדים במיוחד.
      קראתי לא מעט על כריתים והיא בהחלט עונה על כל הציפיות שלנו ואף מעבר.
      האמת שלא חשבתי על השכרת רכב בטיול הזה, אופציה של השכרה ליום או יומיים כתוכנית חלופית/נוספת יכולה לבוא בחשבון, מה שפחות בא בחשבון זה טיול מאורגן. נוכחתי לדעת במהלך השנים שגם חצי יום כזה לא מתאים לנו ואפילו מקלקל את הטיול...
      איתן(?) - לוקסור? אני אעשה שיעורי בית ואחזור עם חוות דעת. ממש לא חשבתי בכיוון, אין בעיתיות עם מצרים?
      נעה - מקדוניה באמת נראית מדהימה אבל נראה לי שבלי רכב אנחנו קצת/הרבה נהיה מוגבלים. אבל זול זה טוב...
      שושי - את ורונן תאמתם מראש?
      pepe - אתה ממליץ על השכרה מראש ולא מאפשר לנו להיות ספונטניים (בקטנה), אני עדיין מקווה להסתדר בלי רכב.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • mitzmitz1

הסתדרתי מצויין
        ענתנת - כל הכבוד!! את גיבורה בעיני! נסיעה בצד השמאלי היא עדיין טאבו מבחינתי! אני בטח אמצא את עצמי בכיוון הנגדי או שאאמשיך להסתובב ולהסתובב בכיכר הראשונה שאמצא...
        אשמח מאוד מאוד לשמוע חוויות!!

יום נפלא לכולנו!
        רוית.
        • ענת. 0
          ענת. 0 נערך לאחרונה על ידי

רוית
          הי בוקר טוב,

יכולה להצטרף להמלצה על קפריסין.
          זה כאן כל כך קרוב, וכל כך לא מוכר למרבית הישראלים.
          היינו ארבעה ימים ונהננו מכל רגע.
          לא שכרנו רכב, אך אין בעיה להגיע לכל מקום.
          כפי שכתבו כאן, יש אפשרות להזמין מונית עד לפתח המלון, ולנסוע לאן שרוצים.
          נהג המונית יכול להשאיר אצלך מספר טלפון, את יוצרת קשר כשאת רוצה לחזור למלון.
          המלון שלנו היה בלימסול, נקודה מצוינת לטיול כוכב.
          הצטרפנו גם לטיול מאורגן כזה שעושה איסוף בין המלונות.
          היה מוצלח מאד.
          אוכל טוב, אנשים נחמדים מאד, טברנות, כפרים אותנטיים בהרים.
          אנחנו היינו בחורף, כך שלא ניצלנו את הים והבריכה, אבל בקיץ בהחלט אפשר לשלב גם בילוי בים.

ענת
          • noa Xscotland
            noa Xscotland נערך לאחרונה על ידי

רוית
            רוצה רק לציין שלוקסור נשמע לי כמו יעד לחורף, לא ליולי (מבחינת מזג האוויר!),
            ושקפריסין - לא יודעת לגבי זול. אולי בדילים היא באמת זולה. ניסיתי לבדוק מלונות ודירות בצורה עצמאית והתרשמתי שהיא די יקרה.
            מקווה שתמצאי יעד מהנה לך ולילדים!

נעה
            • מאיר שפירא
              מאיר שפירא נערך לאחרונה על ידי

הטוב ביותר - ספונטאני מתוכנן.....
              כי אם יוצאים כל יום לטייל ברכב, רק אתם קובעים אם תטיילו כל היום עד הערב, או תחזרו אחרי חצי יום להתבטל במלון מול/ב הבריכה.

אפשר גם לטייל באוטובוס אבל אז מספר היעדים מצטמצם מאוד ואת תלויה בשעות התנועה הציבורים ובתואי שלהם, אבל אפשר. רק תשומת לב שליעדים מסויימים זול יותר ברכב שכור, מה גם שברכב שכור אתם עצמאיים ואתם לא מקובעים לתנועה מנקודה אחת לשניה, אלא יכולים לבקר במספר רב יחסית של מקומות על אותו ציר, וזו העצמאות של המטייל במיטבה.

אפשר כמובן גם מחנה נודד, לישון כל לילה במקום אחר, הכל אפשרי. רק בשים לב שבשיא העונה מוטב להזמין את מקומות הלינה מראש כדי למנוע היטלטלות ממלון למלון. קורה ואני טס לחודש שלם ולן ב-10-13 בתי מלון. אני אמנם נודד, אבל מתוכנן.
              • liorev
                liorev נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב
                רוית הי
                אני חולק איתך מספר תכונות משותפות (חוסר אהבה לחמולות ישראלים בחו"ל,פחד מנהיגה בצד שמאל וכיוצ"ב) לפיכך אני מרשה לעצמי לנסות ולחדד את נושא כריתיים.לחופשה קצרה של 5 לילות בלי רכב לכל הימים עם שילוב של ים,טיולים ואוכל טוב וחוסר התחכחות בחמולות של ישראלים סטייל תורכיה אפשר גם אפשר.
                אני מסייג רק דבר אחד כי קראתי כתבה שהשנה כריתיים תחליף את תורכיה אבל עדיין נראה לי שיש מספיק אפשרויות להנות

אני מצרף לך לינק של המרכז לתיירות בינ"ל הם מומחים לנושא יוון נעזרנו בהם רבות ובאם תפרטו להם מה אתם מחפשים יש בלי סוף אפשרויות.

בשקלול הרצונות שלך ופרק הזמן הייתי מחפש מלון באיזור חרסוניסוס אבל לא בתוך כל ההמולה (4 כוכבים עם חוף שקט זה די והותר,כמובן שלא הכל כלול).יום-יומיים הייתי נשאר באיזור המלון עם קפיצה קלה לסיור בעיר (אפשר במונית),ואפשר גם בילוי בפארק מיים (יש כמה לא רעים)יום טיול אחד ברכב שכור לאיזור חאניה,יום אחד ברכב לאגם קורנס,גאורגיופוליס ורתימנו.
                כמובן שבכל אחד מהימים עוברים באין ספור כפרים קטנים,טברנות וכיוצ"ב
                זוהי רק דוגמא ואני בטוח שמאיר שפירא יוכל לבנות מסלול יותר טוב אבל זה היה רק להמחשה

בקיצור כריתיים !!!
                • מרכז לתירות בינ
                • ענתנת
                  ענתנת נערך לאחרונה על ידי

רק לי נעלמו הודעות מהשרשור הזה?
                  • ענתנת

ואחרי שכתבתי הן חזרו (נשבעת שעשיתי 3 פעמים refresh למסך קודם מרוב תדהמה על ההיעלמות).
                    מה זה הקטע ההזוי הזה?
                    • glasha
                      glasha נערך לאחרונה על ידי

נתנת, המממ... לשאול מה שתית אתמול כי אני גם רוצה כזה או להתפאק הפעם? Cool

אלונה
                      • אורה.ג.
                        אורה.ג. נערך לאחרונה על ידי

ענתנת,
                        לא שתית כלום. אני יודעת בוודאות!!!
                        בעצם אולי מים Smile

לי קרה בדיוק אותו הדבר בשרשור אחר.
                        פאדיחה - אחרי שכתבתי שוב הכל ושלחתי, פתאום הופיעו שתי התגובות אחת אחרי השניה.

אורה
                        • ענתנת

נו אם הייתי שותה יותר מדי אתמול, היום היה לי מקסימום כאב ראש..
                          • ענתנת

הסתדרתי מצויין
                            אני לא גיבורה, אני רק מעמידה פנים שאני כזאת ואז אין לי ברירה...
                            (מה, לאכזב את אחותי הקטנה ולהגיד שאני מפחדת? Laughing )

המצחיק שגם אני הכי חששתי מככרות. פעם מזמן היה סרט, קומדיה מפגרת כזאת, שמשפחה יוצאת לטיול והם נתקעו סביב כיכר בלונדון ולא הצליחו לצאת כל היום. זה נשאר לי בראש.. אבל דווקא כיכר זה קל מאד. מה שקשה זה כביש צר, שאת נוסעת במרכזו, וכשמישהו בא מולך את צריכה להיצמד לצד, ואת צריכה לזכור ברגע המכריע להצמד לצד הנכון... ומה שמפחיד שיכול להיות שמולך יש גם תייר והוא יטעה!!!

בכל אופן, טיולים מאורגנים זה מבחינתי ביג-נו-נו. יצא לי להיות בכל מיני מקומות שגם אני לא רציתי להסתבך (טיול יום מדלהי לאגרא למשל, לטאג' מהאל) וכמעט תמיד התבאסתי שאין לי את החופש לעשות מה שאני רוצה בקצב שלי. בקפריסין יש פינות קטנות מקסימות שאת מגלה במקרה ועם קבוצה בחיים לא תראי.

בכל אופן מס' 2, אם את מוכנה לשקול רכב אבל לא צד שמאל, אז אולי בכל זאת יוון? לדעתי גם זולה מקפריסין. כרתים או אי אחר. אני חוזרת על דברי אחרים, אני יודעת Smile
                            • Ronen. 0
                              Ronen. 0 נערך לאחרונה על ידי

קפריסין
                              העובדה ששושי,ענת וענתנת מצאו בקפריסין מקום נחמד לחופשה(והן ראו לא מעט מקומות)מוכיחה שיש לה את זה.
                              לגבי עלויות לדעתי קפריסין לא יקרה מיוון-כיום עם המעבר ליורו דוקא המחירים ירדו וגם בגלל המשבר הכלכלי בבריטניה(משם באים הרבה תיירים כי קפריסין היתה קולוניה בריטית ויעד קבוע של הבריטים כולל בתי קיץ).בדצמבר למשל שזה עונת שפל לנו אני ואשתי בהרים(במלון צנוע בהרים)ב50 יורו לילה וארוחת בוקר.עם היורו הנוכחי זה כ235 ש"ח.
                              לא יקר.
                              רונן
                              • mitzmitz1

בוקר טוב
                                ענת - אם נהנתם בחורף אין סיבה שלא נהנה בקיץ...
                                נעה - בבדיקת בתי מלון בקפריסין באמת גיליתי שהמחירים אסטרונומים, ההיצע גדול אבל המחיר עוד יותר, מעניין לציין שבתי המלון בבולגריה, גם בבדיקה עצמאית זולים מאוד, איך יתכן?!
                                ודרך אגב אני מאוד מאמינה שכל יעד הוא מהנה, הכל תלוי במטיילים...
                                pepe - גם אם אחליט להשכיר רכב אין מצב לטיול נודד ביולי, מפחיד אותי...
                                אני חולמת לעשות זאת באוסטריה, כן מזמן לא הייתי...
                                ליאור - תודה רבה על הקישור וההכוונה. לגבי מאיר, הגעתי לאתר שלו והוא נותן בסיס מצוין למי שמעוניין לטייל בכריתים.
                                ענתנת - עם שתיה, בלי שתיה, זה באמת קורה לפעמים ואין לי שום הסבר!
                                אמנם הרגעת אותי עם הכיכר אבל הלחצת אותי עם הכביש הצר.
                                נראה לי (כרגע) שנוותר על הרכב למרות שאם ניסע לקפריסין אני מסוגלת תוך כדי הטיול להחליט להשכיר רכב כי בד"כ כשאני נתקלת בסיטואציה מאתגרת כביכול אני חייבת (לעצמי) להתגבר עליה...
                                רונן - לפי ההתרשמות שלי קפריסין משתלמת בקיץ רק במסגרת דיל אחרת המחיר יוצא כמו במונטה קרלו...

אני מודה שיש לי עכשיו בעיה! ההיצע גדול, האפשרויות מגוונות ואני צריכה להחליט?!
                                אולי בסוף אשמע בקול אניגמה ואחכה לדילים? נשמע מפחיד מידי בשביל חודש יולי, בסוף אצא קירחת מכל הכיוונים.
                                במקרה כזה תמיד עוזר לשבת עם החבר'ה ולהחליט אבל כל אחד מאיתנו מושך לכיוון אחר! 3 אפשרויות, 3 דעות ל3 אנשים...
                                רוית.
                                • Ronen. 0
                                  Ronen. 0 נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב
                                  בוקר טוב ציפורה נחמדת-מתי עפה לארצות הנכר?
                                  האמת כמו שזה נראה כדאי לטוס בדיל ואז אין ויכוחים-זה הדיל בואו נהנה.מניח שלבקשת הקהל הפעם צריך אחלה מלון.
                                  בוקר טוב-רונן
                                  • ענתנת

בוקר טוב
                                    אהבתי את מה שאמרת על הדברים המאתגרים. בדיוק ככה מתקדמים!
                                    • אניגמה
                                      אניגמה נערך לאחרונה על ידי

בעד העצה של אניגמה
                                      עם כל המונדיאל ומה שכרוך בכך, תשאלי כל גבר ישראלי ממוצע (לא את אלה שבפורום, הם זן אחר) מתי הוא היה מעדיף ליסוע לחו"ל: ביולי או באוגוסט - ומייד תביני מדוע דווקא ביולי יהיו אופציות כאלה ואחרות Cool

אבל הכל בזכות האמונה Smile
                                      • liorev

אמרתי לך לחכות לארקיע
                                        רוית הי
                                        ראיתי היום מודעה גדולה של ארקיע
                                        טסים השנה לראשונה לקוס (אחלה אי ביוון)
                                        טיסה+4 לילות מלון 5 כוכבים חצי פנסיון
                                        399 דולר לבן אדם

לא בדקתי מעבר לזה ממתי או עד מתיאו האם זה גימיק

אבל שווה בדיקה
                                        • mitzmitz1

אמרתי לך לחכות לארקיע
                                          רונן - כל אחד והשעות שלו... אני יעילה במיוחד ב-5 בבוקר אבל בלילה אין עם מי לדבר...
                                          לפי לוחות הזמנים מסתמן תחילת יולי, זה כבר ממש אוטוטו!
                                          ענתנת - אני מבינה שאת יודעת יפה מאוד על מה אני מדברת, זה דרייב מאוד חזק!
                                          אניגמה - באופציות בבנק אני לא מבינה כלום אבל באלו שאת מדברת עליהן אני מאוד מוכנה להבין! אם זה תחילת יולי יש סיכוי טוב יותר??
                                          ליאור - תודה! מייד בודקת. לא זול מידי?? אולי רק ל-100 הראשונים? אני תמיד שוכחת לקרוא את האותיות הקטנות...
                                          סופ"ש נפלא,
                                          רוית.
                                          • liorev

אמרתי לך לחכות לארקיע
                                            רוית הי
                                            אלה לא השעות שלי אבל יש משחק עכשיו
                                            עשיתי חיפושון ביולי באתר של ארקיע
                                            אמנם לא 399 דולר
                                            אבל 5 כוכבים דה לוקס חצי פנסיון 4 לילות
                                            585 דולר לאדם זה עדיין שווה בדיקה
                                            • קוס ביולי
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 2 / 5
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון