מוצ`ילה קטנה: 40 ליטר??????
-
מה?!?!?!?!נסיון הסחיטה הזה לא מקובל עליי! קודם נגוזה תכנית הטלויזיה שלנו ועכשיו את מנסה לסחוט את האתר? מה נראה לך?! שאת תקבלי כסף וכרטיס טיסה ואני אשאר פה?! אני דורש הקמת ועדת חקירה לאלתר, ולפנות למח''מ, (מחלקת חקירות מטיילים), לא יעלה על הדעת שמישהי אחת תהנה מס -
מה?!?!?!?!:Redesperate times call for desperate measures... אסף, מה לעשות, לא היה שום בעיה עם הפינה שלנו כל עוד הייתי עוד מובטלת עם תסביך חזרה לארץ - אבל עכשיו אני עובדת בחנות מתחרה (ועדיין עם תסביך חזרה לארץ), זה קצת ניגוד אינטרסים, לא...? אבל אם יסכימו לתת ל -
ובינתיים אני היחיד שעושה משהו (נו מתי יגדילו את מספר התאים...) בקרוב תשודר התוכנית על בוליביה בכיכובי(בערך 15 שניות מתוך שעה) -
eh??? -
הצעהאני מעוניין להקריב ולהציע את עצמי לתפקיד- כתב חוץ בדרום אמריקה. אני יודע שזה יהיה קשה אבל אני מוכן אם זה מה שצריך לקחת את זה על עצמי. מישהו חייב לעשות א תהעבודה השחורה לא??? ואני אחד שמוכן לתת מעצמו ולהקריב למען אחרים כדי שאתם תוכלו להגיש את התוכנית מכ -
אתה מנסה לקחת לי את המינוי?אני קיבלתי את התפקיד ואני אלחם בשבילו אם צריך.... יש לי קשרים בטלוייזיה בכבלים(באגף החייבים..)אז אפשר לפתוח במשא ומתן יאנה