שאלה... שאלתית...
-
באופן כללי, בטיול מהסוג הזה אנשים נוטים לרזות או להשמין?... אני יכולה לשער שזה נורא אינדיבידואלי ותלוי באופי הטיול ואל תענו לי תשובה כזאת, פשוט באופן כללי מה הנורמה אם יש כזאת... או מנסיון אישי שלכם... -
שאלה שטרם נתקלתי בה...ובכן, זה פשוט תלוי איפה את נמצאת. בהווארז, על ריבוי הטרקים בה, או בכל מקום שמטרקים בו, מטבע הדברים יורדים במשקל, כנ''ל לגביי מקומות שהאוכל לא לטעמך, (או לחילופין מטעמי כשרות). במדינות כמו ארגנטינה, בהן אוכל טוב מצוי בשפע ובמחיר שווה לכל נפש - אוכלים הרב -
שאלה... שאלתית...:Reלי דווקא עלה וחבל. בהתחלה שמרנו יפה אבל אח''כ עם הטרקים שבהם קונים דברים שאולי נצטרך ובסוף יוצאים עם סופרמרקט על הגב, והאוכל בברזיל וארגנטינה, נכנענו. אבל אפשר וראינו כאלה שחזרו בסדר אז הכל אינדיווידואלי -
שאלה... שאלתית...:Reכמו שאמרו קודמיי, זה משתנה ממקום למקום. בתחילת הטיול כשטרקתי הרבה בצ`,לה ארגנטינה, רזיתי. לאחר מכן בחודשי הריקבון בארגנטינה אני מניחה שקצת העלתי במשקל. לפעמים אנשים חוטפים איזה סלמונלה בבוליביה ומאבדים הרבה משקל. בהווארז עם כל הטרקים קצת ירדתי ובחופים של -
שאלה... שאלתית...:Reאם עסקיננו בבנות אז התשובה היא בעיקר להשמין והרבה.... כמו בצבא הבנות משמינות והבנים מרזים כך גם בטיול. תהני. מניקס -
שאלה... שאלתית...:Reאז ככה, פרו (כפי שאמרו קודמי) בעיקר בהווארז ירדתי במשקל והמון... לא משנה שאכלתי המון צ`יפה (סיני) 8 ימים של וואי-וואש והכל נעלם. במקומות גבוהים וכשסבלתי ממחלת גבהים לא אכלתי בכלל, גם כשחולים, כשחם ועוד... בבוליביה אכלתי בעיקר בלה-פאז את הפיצות של דני או -
שאלה... שאלתית...:Reאני יכול להעיד שלא נתקלתי בבחורה אחת שהרזתה בטיול- מקסימום שמרה על הגיזרה שלה. כל הבנות שנתקלתי בהן הפכו ל''עגלגלות''. אישית שמתי לב שאלו שטיילו איתי השמינו בגללי שאני תמיד הייתי רעב ואני רגיל לאכול הרבה (אבל אני מוציא את זה מהר אני מהמניאקים שאוכלים הרב -
נאלצת להסכים עם קודמיי...בנות משמינות בדרום אמריקה! האשמה העיקרית: ארגנטינה. פתרונות אפשריים: לזלול ביצים בלה-פאז -
הפתרון ההכרחי
השמנתם הארגנטינה? תאכלו מהרחוב כל זמן שאתם בבוליביה ותעבירו את הזמן בלשלשל ולקדוח מקלקולי קיבה. הורדתי ככה מספר לא קטן של ק''ג... -
וואלה-הזכרת ליבחורה שהייתה איתי בברילוצ`ה התחילה לבכות(נשבע לך) שהיא נכנסה בפעם הראשונה לסופר של השוקולדים ברחוב מיטרה(הראשי),היא הייתה עם דמעות ואמרה שהיא צריכה את אמא שלה כי היא לא יודעת מה לקחת. בסוף,כמובן, היא טעמה מכמעט הכל... אגב גם אני השמנתי בארגנטינה והגעתי -
הפתרון ההכרחי :-):Reזהו לא הפתרון ההכרחי מרק ממש לא הפתרון ההכרחי, בנות יקרות הפתרון הוא הרבה יותר פשוט משאתן חושבות והוא פשוט לעשות סקס והרבה ... זה גם בריא גם כיף גם זמין ולשמחתכם גם מרזה אז קדימה ותיהנו
-
מנסה לתעל את זה לכיווןמועיל -
מנסה לתעל את זה לכיווןמועיל:Reאני דווקא לא השמנתי למרות שאני מה''בוכות'' בחנות שוקולדים - חבר שלי היה צריך לגרור אותי מכל חנות וגלידריה.... פשוט צריך להרזות מספיק בפרו וצ`לה ואז עולים קצת בארגנטינה וחוזרים למשקל ההתחלתי... מה גם שהקרנבל די עוזר להוריד קילוגרמים מיותרים במיוחד אם מנסי -
מנסה לתעל את זה לכיווןמועיל:Reאני אישית השמנתי 6 קילו
-
כנראה שלא מספיק XXX ... -
שאלה... שאלתית...:Reזה תלוי איפה מטיילים ומה וכמה אוכלים
בסה''כ מניסיוני בארגנטינה ברזיל וצילה משמינים
במיוחד ארגנטינה עם הבשר השוקולד היין והגלידות
(הגעתי למצב שאכלתי חצי קילו גלידה ביום)
ומרזים בבוליביה ופרו שם האוכל ברמה יותר נמוכה
וגם רמת הסניטציה
לא לשכוח שאם עושים טרקים וכאלה זאת פעילות שמרזה -
שאלה... שאלתית...:Reיש לי רעיון, פשוט תתחילי את הטיול באנרגנטינה צילה, ואז מקסימום תשמיני אחר כך לכי לבליביה ברזית ומדינות שיותר מטרקים בהם, ותורידי הכל חזרה... טלאאאאם!