טרק סובב המון בלאן לזוג
-
היי אני וחברה שלי רוצים לעשות טרק בקיץ ביחד באירופה. חשבנו על המון בלאן. רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שעשה את הטרק הזה עם בן\ בת זוג והאם מומלץ. יש חדרים פרטיים או רק דורמס? הטרק עצמו קשה ממש או שבעלי כושר ממוצע יוכלו לעשות אותו? צריך לקחת את כל הציוד על הגב או שיש אפשרות להשאיר או להעביר לעיירות בהמשך הטרק?
תודה מראש!
-
שלום,
אשתי ואני, בני “קצת פחות” מארבעים.. עשינו את חלק מהטרק בקיץ האחרון.
אתה מוזמן לקבל התרשמות באלבום התמונות הבא – החל מעמוד 62.
יש לציין שעשינו רק 4 ימים מתוך הטרק כולו – זה הספיק לנו במסגרת הזמן שהיה לנו (שבוע ברוטו). לנו זה היה גם פחות או יותר מספיק (אני הייתי מוסיף עוד יום / יומיים, לה זה הספיק).
קודם כל, לפני שאתה מתחיל – חפש את הבלוג של IO המקסימה. לא נוסעים ל TMB לפני שקוראים אותו לעומק.
שנית, לגבי הקושי. יש דרכים להקל על הטרק. ברובן נקטנו.
ללכת עם מקלות הליכה
הזמנו חדרים פרטיים בכל מקום שיכולנו (לא בכל מקום אפשר) – ואגב זו חוויה לישון בדורמז, לפחות פעם פעמיים בטיול..
יום אחד ירדנו למטה ברכבל במקום ללכת ברגל.
והכי חשוב – הזמנו את השירות שמוביל את התיקים ממקום למקום – רלוונטי רק למקומות לינה שנמצאים בעיירה ולא בבקתה מבודדת. זה משפיע על תכנון הטיול.
הטרק היה ברמת קושי בינונית. אני הסתדרתי (ואני לא בכושר). לאשתי היה קצת יותר קשה, אבל עמדה בזה בהחלט. קצב ההליכה שלנו היה איטי יותר אבל הימים לא ארוכים מדי.
בהחלט מומלץ
-
היי אני וחברה שלי רוצים לעשות טרק בקיץ ביחד באירופה. חשבנו על המון בלאן. רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שעשה את הטרק הזה עם בן\ בת זוג והאם מומלץ.
- אני עשיתי לבד ורק חצי. מאוד מומלץ.
יש חדרים פרטיים או רק דורמס?
- אני ישנתי בדורם, אבל לפחות בחלקם יש גם חדרים פרטיים. וכמובן בעיירות יש בתי מלון ופנסיונים.
הטרק עצמו קשה ממש או שבעלי כושר ממוצע יוכלו לעשות אותו?
- לי היה קשה, אבל אני לא קני מידה, כי אני כבר לא ילד. לפי דעתי צריך כושר טוב. גם אם אתם צעירים ורגילים לטייל אמונים מוקדמים יעזרו מאוד.
צריך לקחת את כל הציוד על הגב או שיש אפשרות להשאיר או להעביר לעיירות בהמשך הטרק?
- ש חברות שמעבירות את הציוד ממקום למקום.