מעבורת ישירה לריילי
-
האם יש בחודש יולי מעבורת ישירה לריילי מפוקט? באיזה אתר ניתן לדעת?
תודה הילה -
מעבורת ישירה לרייליהילה,
כמו שכתבתי לך בשרשור הקודם שפתחת, תפני עם השאלה במייל ל"סגול". נתנו לך שם את האתר שלהם. -
מעבורת ישירה לריילילמייטב ידיעתי(הלא מעודכנת) איין מעבורת ישירה פוקט ריילי
יש מעבורת פוקט אוננג ממנה קופצים לריילי בלונג טייל בפרוטות.
קבלי אתר לכל המעבורות .ותמצאי שם את המעבורת היומית.
http://www.krabi.com/book/taxi/
המעבורת פועלת מאוקטובר למאי כל יום לכן בכדי לדעת אם יש בכלל ביולי
יש שם טופס אימייל לשאלות תשאלי אותם ישירות. -
מעבורת ישירה לרייליהאתר נראה טוב, אך לא מצאתי מעבורת מפוקט לאו ננג, וגם לא את הלינק לשליחת מייל, אנסה שוב לחפש, נראה לי שהמעבורת מפוקט זה מאוקובר עד מאי, ובחודש יולי זה נסיעה ברכב, האם מישהו נסע מפוקט לאו ננג ברכב? איזה באסה אם אין מעבורת ביולי, הים אמור להיות די שטוח ביולי, מה הולך פה? אני פשוט רוצה להגיע לריילי בבוקר והכי מסתדר לי זה לחזור מקו צ'אנג לפוקט, כי אני לא אספיק לטיסה לקרבי, מה שגם בלילה אין סירות לריילי, אוף ממש מבאס אם אין מעבורת, בסגול אמרו לי שזה תלוי בתיירים, אם יהיו או לא.
הילה -
מעבורת ישירה לריילייש מעבורת בחודש יולי .אבל ימים של גשם ללא הפסקה המעבורת לא יוצאת .
ודרך אגב תסתכל מעבורת מפוקט לקרבי .היא מורידה בחוף אוננג ואתה לוקח משם סירה בעלות 80 באט לריילי בייץ 15 דקות שייט .
-
מעבורת ישירה לרייליהילה,
אני מצרפת לך אתר נוסף. תגלגלי לטבלה התחתונה. לפי מה שאני רואה אצלם, יש מעבורת ישירה רק בחודשים נובמבר עד אפריל. בתקופות אחרות, יש אבל דרך קופיפי ולא ישירות. כמו שכתבתי לך מלכתחילה, סגול יודעים ואם הם כתבו לך כך, צריך לקחת אפשרות כזו בחשבון.
http://www.andamanwavemaster.com/boat%20schedule.htm
רויטל
-
מעבורת ישירה לרייליהיי
אני נסעתי מפוקט לאוננג ברכב שכור.אבל זה היה מזמן ואיני בטוח אם המחירים שאני זוכר עדיין בתוקף.אבל לפי כל חישוב של טיול, לא רק של תחבורה מנקודה לנקודה זה היה סידור עדיף וזהה במחירו, כולל דלק לעלות שני אנשים במעבורת.
התכונו לשכור את הרכב רק ליום אחד אולם כבר במקום הוספנו עוד יומים.הרכב יצר חסכונות עצומים.במקום הטיול היקר דרך הים לג'ימס בונד נסענו בלונגטייל ממש מהחוף. המשכנו לטייל בכל אזור קראבי עם הרכב.התועלת העיקרית של הרכב איפשרה לנו לא לגור באו ננג ההמוני משהו, אלא להגיע אליו מתי שמתחשק ולתפוס דיל מטריף ברגע האחרון בריסורט נהדר בקלונג מואנג.
http://www.latestays.com/sofitel-phokeethra-krabi/
המחיר היה נמוך אפילו מזה שכאן בלינק .באוננג במחיר כזה היו מלונות פחות טובים (בעונה). לגור בריילי היקרה ויתרנו מראש.לדעתי אם תקחי רכב בטח שלא כדאי לגור שם.אני מוכרח להוסיף שוב שזה היה לפני הרבה זמן וההמלצה שלי על חוף קלונג מואנג שהיה די רייק אז, לא בטוח שנכונה.
כאשר ניסיתי לבדוק (אז) את עניין שכירת הרכב בתאיילאנד בלמטייל, קיבלתי זעקות אזהרה חמורות של תרמילאים (וסוכני נסיעות)."יקר,תאיילאנד קשה לנהיגה,ובכלל לא כדאי לשכור רכב בתאיילאנד כשהטיולים המאורגנים זולים" במקרה הספציפי הזה כל האזהרות נמצאו לא נכונות. שכירת הרכב רק חיזקה את ההשערה :שגם בתאיילאנד "עניים משלמים ביוקר" ומרבית סוכני נסיעות מספרים רק את האמת הנוחה להם.מן הראוי להוסיך כשייש רכב לא נסחבים עם פקלאות משדה התעופה עד המלון וממקום למקום.
תשכרו רכב בפוקט,טיילו איתו באי סעו איתו לקראבי טיילו שם תחזירו אותו שם ומקרבי לפיפי במעבורת וחזרה לפוקט לשדה התעופה.בכדי למצוא מעבורות בלינק יש למעלה מלבנים תלחצי על FERRY ותקבלי אחרי הל'וז:
* Price: 600 baht per adult person.
* Operates daily from October until May (exact start/stop dates are vary)
* Boats depart from Noppharatara Pier , 5 min. from Ao Nang Beach ( free bus service )
from Ao Makham Pier at Phuket.
* Please check for schedule changes locally, or with this website, before traveling.
-
מעבורת ישירה לרייליבחודש יולי....
ממליצה בחום לעבור יבשתי, יש ואנים העושות דרך זו, תבררי שם במקום, יש גם מוניות פרטיות, כל האפשרויות. -
מבלי לפגוע באף אחד.מצאתי במייל שלי הודעה כמו בכותרת' אבל ההודעה הוסרה
מישהו יספר לי על מה התוכן?כמי שלא מצוי בפורום הזה רציתי לנחש משהו אינטיליגנטי על המגיב , מצאתי בהודעה אחרת שלו בעמוד זה,פירסום לחברה שמוכרת תיירות בתאיילאנד מהציטטות שאני מביא כאן תבינו בהחלט מדוע יש להזהר מהרבה עוסקים בתיירות וביחוד מאלה המפרסמים באגרסיביות ומה הניחוש שלי .
שימו לב לדעתו המעוותת של סוכן התיירות מהלינק של See deng על אייר-אסייה אייר בנקוק ותאי המופיעות בעוד כמה מקומות.
"אייר אסיה סוגרים את הצ'ק אין 45 דקות לפני. בנגקוק אייר ותאי 20 דקות לפני. לא מעט לקוחות הגיעו 44 דקות לפני ולא נתנו להם לעלות לטיסה. ואין שום החזר כספי..
לקוח עשה טעות בשם משפחה והחליף אות בטעות, לשנות זאת נאלץ להמתין חצי שעה על עלות שיחה בינ"ל לתאילנד, וגבו ממנו גם תשלום על כך.
לקוח שלא שם לב שיש טעות בשם לא העלו אותו כלל לטיסה. יש לציין כי שירות הלקוחות הטלפוני של אייר אסייה ידוע לשימצה באיכותו הלקויה בחסר. מטוסים קטנים והמושבים מאוד צפופים, ומטבעם שהם קטנים הרבה טלטלות חזקות באויר שמורגשות טוב מאוד ובהחלט לא מתאימות למי שסובל מבחילות או פחד מטיסות. איחורים רבים של אייר אסיה. טיסות רבות מעוכבות באופן יומיומי. ולכן פוגע משמעותית בלו"ז של מי שמגיע לחופשה קצרה של 21 יום וכל תקלה הכי קטנה פוגמת מיידית בחופשה.
וכמובן בטיסה-אם המחיר זול חברת התעופה היתה חייבת לחסוך במשהו...וזה פוגע גם בבטיחות הטיסה והמטוס. קחו זאת בחשבון. וכל זה בעקבות תלונות של נוסעים באופן יומיומי
כמו שנאמר מה שבזול יעלה בסופו של דבר ביוקר. יש תמיד את החששות לפני טיסה לכן ההמלצה היא היכן שניתן לטוס עם תאי שווה רק תאי.
ברגע שהמחיר זול לעומת תאי, זה אומר שהיה צורך לחסוך במשהו אנא קחו זאת בחשבון....בטיסות לא חוסכים תחסכו במקום אחר" בעוד כמה מקומות ממליצה הסוכנות שתקנו ממנה את תאי ואייר בנקוק היקרות (שיהיו עמלות מכובדות)מי שזה סגנון הפירסומת שלו כדאי שתזהרו ממנו אפילו מאוד. -
מעבורת ישירה לרייליביולי שעבר שטנו במעבורת שיצאה מקו פי פי לקראבי(או נאנג), המעבורת עצרה בשלב כלשהו בלב ים והאנשים (הרבים) שרצו לעבור לריילי עברו לסירות לונג טייל שהמשיכו לריילי. היה נראה שזה משהו סטנדרטי לחלוטין. -
מעבורת ישירה לריילימקופיפי יש מעבורת לריילי אך מפוקט אין, זה שינה לי את התוכניות לגמרי, אגב איך היה מזג האוויר באזור ביולי, חשוב לי לדעת.
תודה -
מעבורת ישירה לרייליעד ש karniel תענה לך,אני יגיד לך את דעתי,ביולי המזג אויר לא משהו בצד של הזה של האיים,אבל זה גם הרבה עיניין של מזל,כמו כן כמו שכבר אמרו לך,את יכולה לקחת הסעה של ואנים מפוקט לאוננג(נסיעה של מעל 3 שעות),ומשם לקחת סירה לריילי(עשר דקות),אם בכל זאת היית אכשהו מספיקה לקחת טיסה לקראבי,אז זה כבר היה הרבה יותר נוח,את לוקחת מהשדה תעופה של קראבי מונית לאוננג(40 דקות),מעבירה שם את הלילה,ובבוקר עוברת לריילי,דרך אגב אם במיקרה עוד לא יצא לך להיות באזור של ריילי,אז תדעי שהחוף הכי יפה באזור זה חוף פרה ננג(לדעתי אחד החופים הכי יפים בתאילנד),והוא הסיבה העיקרית ששווה לישון שם.
-
מעבורת ישירה לריילימזג האויר היה נהדר, אבל זה כנראה באמת עניין של מזל...