ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כיסוי מוצ`ילה

פורום דרום אמריקה
    2
    4
    2159
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם, הבנתי מהרבה הודעות כאן שכיסוי מוצ`ילה מעבר להיותו כיסוי שאמור לשמש כשומר על המוצ`ילה גם משמש כמיכל לאיחסון דברים שלא צריך כשיוצאים לטרק.... זה לא כל כך מסתדר לי כי אי אפשר ממש לנעול את זה בצורה שלא תהיה גישה לדברים שבפנים... הרי יש חורים לכ
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

כיסוי מוצ`ילה:Re
        טוב אז דבר ראשון זה לא כזה נורא, אני בדרך כלל הרגשתי מספיק בטוחה להשאיר דברים בכיסוי למרות שהוא לא היה נעול. ואל תשכח שאם ממש רוצים אפשר גם לקרוע אותו או פשוט להעלים. אם אתה עדין היסטרי (ואחרי המשפט האחרון שלי אתה בטוח במצב כזה) אז תקנה שק צ`ולות הוא קל ו
        • אפוגל
          אפוגל נערך לאחרונה על ידי

כיסוי מוצ`ילה:Re
          הוא לא אטום לחלוטין. הרי ברור שניתן עם סכין לחתוך אותו. אבל - אם לגנבים/שודדים/כייסים יש מולם תיק עם כיסוי תרמיל מלא ותיק ללא כיסוי (הארופאים רובם מטיילים ללא כיסוי) הם יעדיפו לכייס את התיק הנגיש יותר. תחשבו על זה
          • אפוגל
            אפוגל נערך לאחרונה על ידי

ועד משהו...
            הכיסוי המלא אכן משמש לנשיאת עוד דברים וזה מאוד נוח (אוהל, מזרן ועוד אלף ואחד דברים שלא הצלחת להכניס לתיק) אבל אני מציע לאמץ חוק: לא להגיע למצב שצריך לקחת דברים בכיסוי כי הדבר נותן לך עוד המון מקום וזה מפתה לסחוב ואתה יכול למצוא את עצמך סוחב יותר ממה
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון