מזרח טירול - שאלות
-
-
קרחון Hintertuxכמה זמן נדרש בקרחון (האם מדובר על עליה בכמה רכבלים?)? מה בדיוק יש בפיסגה? האם ניתן לרדת מן הפסגה בקוקנטים?
האם בכלל יש מקום בטירול בו ניתן לרדת עם קוקנטים?
מה ניתן להוסיף ליום הזה?
האם יש עצירות מעניינות באמק זילרטל בדרך לקרחון?
תודה רבה
אחוה -
השכרת אופניים במזרח טירולהאם משהו השכיר אופניים בקופשטיין לטיול אופנים על טיילת הנהר?
האם משהו השכיר אופניים במזרח טירול לטיול משפחתי קל?
תודה
אחוה -
פיסגת הוואה סאלבה Hohe Salveמי היה? האם שווה?
האם חיברתם זאת ליום מסלול המים של סול?
תודה רבה
אחוה -
קניון הליכה עם מים במזרח טירול - מי מכיר?מכיוון שנאלצתי לוותר על הקניון בגרמיש משיקולי זמן נשארתי ללא קניון הליכה לצד נהר גואש..
במזרח טירול יש לי "עודף זמן" ואשמח לרעיון.
תודה רבה
אחוה -
כרטיס Skiwelt Wilder Kaiser -מי מכיר?אני לא מצליחה למצוא את אתר האינטרנט של הכרטיס (זה תמיד מביא אותי לכרטיס KASC - שהוא יותר יקר), אשמח מאוד לקישור.
בנוסף מחפשת רכבל במזרח טירול שבו עולים לגובה לא מאוד גבוה וניתן לרדת את הירדה חזרה (באחו אם אפשר) ברגל (כשעתיים טיול) - מה מומלץ?
תודה רבה
אחוה -
אם יש הרים מהם ניתן לרדת בקוקנטים בטירוללדגומא כמו בטיטליס? -
משהו מכיר? משהו יודע לענות לי על אחת מהשאלות? -
כרטיס Skiwelt Wilder Kaiser -מי מכיר?אני לא חושבת שהכרטיס קיים.
לפני כמה חודשים פרסמתי כתבה כאן באתר למטייל על כרטיסי ההנחה השונים שקיימים באוסטריה ותנאיהם,מזיכרון כשחיפשתי מידע(חורף 2010) הכרטיס הנ"ל לא קיים . -
אם יש הרים מהם ניתן לרדת בקוקנטים בטירולחפשי באתרים שבהם את מתכננת לטייל-הרים שעולים אליכם ברכבלים,את אופציית השכרת טרוטי או אופניים או שניהם. -
תודה רבה על התשובותהאמת במזרח טירול אני מאוד פתוחה לרעיונות ואם את מכירה הר מסויים שניתן לרדת בו בטורטי - אשמח לדעת.
-
מצאתי והנה הקישורבכל מקרה הכרטיס משתלם רק ליומים וגם זה לא בטוח.
מעבר לשלושה ימים שוה לקנות את הכטיס ההנחות הכולל של קיצבהול.
אחוה