אימיגריישן בשדה תעופה
-
רציתי לדעת בקשה אם אני מגיע לשדה תעופה והפקיד מחליט שלא לאשר לי להיכנס לארה"ב האם יש לי אפשרות לבקש להמשיך לקנדה או למדינה אחרת או שפשוט מעלים אותי חזרה למטוס לישראל בלי שום דרך להמשיך למקום אחר ? תודה רבה -
אימיגריישן בשדה תעופהאני חושב שאתה מועלה על טיסה יוצאת של חברת התעופה שהביאה אותך לשם לשדה התעופה ממנו באת, בין אם זה בישראל או באירופה. אינני יודע אם במקרה של טיסה עם חניית ביניים באירופה, חברת התעופה תחייב אותך להמשיך לארץ או שתוכל להשאר באירופה. אינני חושב שזו בעיה של ההגירה האמריקאנית.
אם אתה חושש שלא יתנו לך להכנס למרות שיש בידך ויזה ולידית (אולי כי הפרת את בכללים בביקור קודם), ואתה רוצה לטייל בקנדה אם לא יתנו לך להכנס לארה"ב, אני ממליץ לך לטוס לקנדה ולנסות להמשיך משם לארה"ב, רצוי יבשתית, ואז אם לא יתנו לך להכנס, תחזור לקנדה.
אגב, אם אין לך ויזה תקיפה, חברת התעופה לא תעלה אותך למטוס לארה"ב. בדיקת הויזה תערך בארץ כאשר אתה עושה צ'ק אין לטיסה. -
אימיגריישן בשדה תעופהיש לי ויזה פשוט שמעתי על חבר'ה צעירים כמוני שהגיעו עם ויזה ובלי עבר ובתקופת אוקטובר נובמבר שזו כנראה התקופה של העגלות בכריסמס והחליטו לא לאפשר להם כניסה כי אולי חשדו שהם באים לעבוד.. אז רציתי לדעת איזה אופציות יש לי במקרה הזה אם אוכל להמשיך לקנדה או לאחת המדינות באזור.. לא רוצה להיתקע ולחזור לארץ מעוניין להמשיך לטייל באזור ההוא. -
אימיגריישן בשדה תעופהאז אם כך הדבר, ההמלצה הכי טובה לדעתי היא של dhz לטוס לקנדה ומשם לנסות ולהיכנס לארה"ב, לא הצלחת, חוזרים לקנדה, הרי לקנדה ישראלי לא צריך ויזה. -
אימיגריישן בשדה תעופהעם באים בצורה נורמלית, ויש תוכנית טיול, יש נגיד טיסות פנים הזמנות למלונות וכו' אפשר להציג את זה.
לא מסרבים כניסה סתם לאנשים אפילו שהם צעירים.
עושים את זה שיש חשש סביר שאתה משקר. ואם אתה לא משקר, אני לא חושב שיש סיבה לפחד. -
אימיגריישן בשדה תעופהבכל זאת, זה בעיה מסוימת, נגיד שתיתקל במוכס מגעיל (כבר הכרתי כאלה) והוא יסרב לאפשר כניסה, אז מה תעשה ? יש אנשים שמאוד נכנסים ללחץ כשמגיעים לאימיגריישן ויש כאלה שרגועים. במקרה של שלומי, הוא קצת חושש, ולא איכפת לו לטייל בקנדה, אז אמרנו שינסה להיכנס דרך קנדה, לא ילך, אז יטייל בקנדה. נכון שלרוב אין בעיה, אם הבחור ילך מוכן טיפ-טופ ועם מספיק מזומנים או טראוולרס צ'קס, ועם תוכנית מסודרת וכרטיסי טיסה, סביר להניח שלא תהיה בעיה. אבל חששותיו לא בעלמה, כנראה. -
אימיגריישן בשדה תעופהלהבדיל ממה שרואים בסרט טרמינל עם טום הנקס (שמספר סיפור של אדם אמיתי רק שזה קרה בשדה התעופה CDG בפאריז), אין בארה"ב שטח בו אדם יכול לשהות חופשי בשדה התעופה כאשר הוא אינו מורשה כניסה לארה"ב. כך אין באפרותך להתחיל לארגן טיסה חלופית ולעלות עליה כאדם חופשי. באם אתה מסורב כניסה אתה תועלה על הטיסה הבאה של חברת התעופה עימה באת חזרה לעיר ממנה טסת.
כפי שציינו קודמיי, עדיף במקרה כמו שלך לטוס לקנדה ולנסות להכנס לארה"ב משם.