ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נועם קרטחנה - אמין ?

פורום דרום אמריקה
    2
    7
    1307
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • tsahik69
        tsahik69 נערך לאחרונה על ידי

נועם קרטחנה - אמין ?:Re
        אמין? לא שכרתי אצלו אבל דבר ראשון המחירים שלו היו גבוהים יותר מאחרים הוא טען שזה בגלל איכות הדירות (אני מדבר על דירות רגילות ולא פנטאהוזים+בחורות+סמים למינהם) הוא לא עשה עלינו רושם טוב במיוחד והייתה שמועה עליו כאן בפורום שהוא מסתייע בנשים הקולמוביאניות
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

נועם קרטחנה - אמין ?:Re
          שלום לכולם! הזהרו מנועם בקרטחנה !!!! היינו שם והוא פשוט גנב אותנו בכל דרך אפשרית.אם זה באוכל שהיה מגעיל ויקר ולא שווה.אל תאכלו שם אפילו פעם אחת.הדירות שהציע לנו ביוקר.והוא לוקח אחוזים על גבכם!!!! פשוט גנב לאור היום.ונוהג לספר שם לזונות איפה יש ישראלים. פ
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

נועם קרטחנה - לא מומלץ ! !
            נועם נותן שירות נוח לישראלים כי הוא מדבר עיברית ומגיע עד לדירה אבל הוא לקוח מחירים גבוהים על הדירות והסמים שהוא מוכר לישראלים. כמו כן הוא מקושר לזונות ודואג לשלוח אותם לדירות של הישראלים . . . ואחרי שהן גונבות מהדירות הוא אומר שהוא לא אחראי עליהן ולא יכול
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

נועם קרטחנה - שקרים סתם...
              הכל בדיוק הפוך למה שנכתב...מאחר וכותב הכתבה הסתבך כספית עם אנשים הוא החליט להתלכלך על אנשים אחרים שהינם ישרים שכלל לא קשורים לעסקי זנות וסמים... מדוע עינם של אנשים שמצב לא טוב צרה !!!! ביקרנו בקרטחנה במשך 50 יום ולא נראו סמים כלל, אז למה לדבר כך...כמו כ
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

שקרים של חולה נפש
                הישראלי שרושם את הדברים אלי ואל יפתח ואל שלומי או אחד שגנב מאיתנו אחד בשם שי שגב שמיתחזה בשמות שונים בכדי להרוס שמות של אנשים אחרים כל מי שמכיר אותו יודע שהבנאדם חולה נפש .אני בתור 4 חודשים פסיכולוג שלו .מקבל מימנו 10 שיחות ביום וגם ב2 בלילה יכול להגיד לכ
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

אני צריכה עזרה
                  אריק שלום כתבת שפגשתם את הנועם הזה בקרטחנה יש דרך להשיג את הטלפון שלו כי זה שכתוב באתר גרינגו לא נכון, אני מנסה לאתר מישהו שכנראה נמצא שם ונועם כנראה עזר לו למצוא מקום לישון בו זה דחוף.
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון