בוקרשט עם ילדים בקיץ
-
שלום, בחודש יולי 2019 נגיע לבוקרשט 2 משפחות עם ילדים. ברצוני לדעת:
1. האם יש נהגים לטיולים של יומיים-שלושה כולל לינה ברכב של 9 מקומות שאוכל לקבל עליהם המלצה?
2. במידה ונחליט לשכור רכב, על איזו חברה ממליצים? והאם נדרש רישיון בינלאומי מיוחד של משרד הרישוי?
3. התכנון הוא לשהות 3 ימים בבראשוב מיום שישי עד ראשון, ובראשון לחזור לכיוון בוקרשט. האם הפקקים הם גם בדרך זו או רק מבוקרשט לבראשוב? כמה זמן נסיעה ביום ראשון מבראשוב לבוקרשט? אודה לתשובתכם.
-
- בטיפים תמצאי המלצות לנהגים עם רכב 9 מקומות.
- ממליץ על קלאס וואגן, אך עקב מיעוט רכבי 9 מקומות ממליץ להזדרז ולהזמין. הוויז פועל היטב ברומניה.
- ביום שישי הפקקים לכיוון בראשוב וביום ראשון לכיוון הנגדי לבוקרשט.
- ממליץ לך לקרוא את פרפראות רומניה שלי עם מידע עדכני ואטרקציות לילדים .
-
כתבתי תגובה קודמת ומשום מה היא לא הופיעה אז כתבתי בשנית, אבל בתגובה הראשונה שיבחתי אותך על כל מה שכתבת בפרפראות רומניה, מדהים מדהים מדהים! נעזרתי הרבה בדבריך הרשומים שם.
תודה רבה
קיבלתי רושם שונה מכמה התייחסויות שקראתי על קלאס וואגן שהם לא נותנים מה שהוזמן, גובים כסף על ביטוח למרות ששולם בארץ וכו'.
-
אז לא לשלם בארץ ולקחת מהם. זה מה שעשיתי 3 פעמים.
-
חן, חן לך !
-
האם נדרש רישיון מיוחד לנהיגה ברומניה?
-
שלום אם אתה רוצה מדריך ורכב יש לי להמליץ על בחור נהדר אמין ודובר עברית אם תרצה פרטים עליו פנה בפרטי
-
אני ממליץ על אוויס שיש להם ביטוח ביטול השתתפות עצמית אתם צריכים או wv קרוול או מרצדס וויטו מתאים ל9 אנשים כאשר 2 ליד הנהג.
-
כן לעשות רשיון בין לאומי!
לא לחסוך את ה20-30 שקל. בדיוק עכשיו קראתי סיכום טיולסיביו בפייס על איך עצרו על מהירות וכן ביקשו לראות את הבילאומי.
הפרש היה קטן יחסית ולפעם ראשונה קיבלו אזהרה.
-
- בכל מדינה חייבים רישיון נהיגה בינלאומי, לא כל כך עבור המשטרה אלא לחברות הביטוח במקרה של אירוע ביטוחי חו”ח !
- רישיון בינלאומי בממסי 19 ש”ח .
-
הי אני אשמח לשמוע על מדריך דובר עבריתכולל רכב ל5 נוסעים כשכמובן עדיף רכב מרווח