ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אתר קמפינג באזור ים המלח

פורום טיולים בארץ
    ים המלח קמפינג
    2
    2
    1402
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • amirHT
      amirHT נערך לאחרונה על ידי

אני מחפש מקום שאפשר לעשות בו קמפינג באזור ים המלח, שיהיה יחסית מסודר אבל עדיין שקט ואינטימי כזה – למישהו יש המלצה? חשוב לי שיהיה נוף יפה, רצוי שרואים את הזריחה (זה ליום הולדת של החברה שלי), וגם שבלילה יהיה שם חשוך שנוכל לראות כוכבים. אפשר בכלל למצוא כזה דבר באתר קמפינג או שעדיף לנו למצוא מקום בשטח? ומותר בכלל לישון בשטח או שיכולים להעיף אותנו משם אם זה לא מקום שמוגדר לזה? חשבתי גם לשלב ביום השני של הטיול משהו שחברה שלי יותר תאהב – יום כיף בים המלח עם ספא ופינוקים כאלה שמצאתי פה https://www.fattal.co.il/fun-day-dead-sea . מישהו היה בכזה דבר פעם? כל אחד יכול לעשות את זה או שיש הגבלות רפואיות בגלל כל הגופרית וזה? וכדאי לאכול ארוחת צהריים במלון או שיש מסעדות טובות באזור?
      עופר21 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עופר21
        עופר21 @amirHT נערך לאחרונה על ידי

@amirHT

בעבר היה חניון עין גדי שהיה מושלם אבל לצערנו נסגר עקב בולענים. 

יש למרגלות המצדה חניון לילה אבל הוא לא ממש מסודר, שטח מישורי, גישה עם רכב ופח. 

ההמלצה שלי היא על מצוקי דרגות, חאן אירוח על שטח רחב על מצוק מעל המעיינות התרמיים ועיינות צוקים, בערך במרכז החלק הצפוני של ים המלח. הנוף הכי יפה בארץ ובוודאות הזריחה הכי מרשימה. 

יש להם חדרים עם מיטות ומזגן ומטבחןן ויש גם חושות פשוטות יותר וזולות מאוד שאולי יותר יתאימו לכם, בקש את אלה עם הנוף. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון