שייט באגם לוצרן
-
בטיולנו לשוייץ אנו מתכננים יום אחד בלוצרן, הכולל את מוזיאון התחבורה, שייט של כשעה בספינת קיטור באגם וטיול בעיר/בעיר העתיקה.
אשמח לקבל עזרה באיך לארגן את הטיול בצורה הטובה ביותר. מאיזה איזור מומלץ לקחת שייט ועד איזה איזור? מה המחיר של שייט שכזה? איזה חברה מומלצת?
חשבתי בבוקר ללכת למוזיאון התחבורה לבלות שם כארבע שעות, להשאיר שם את הרכב ולקחת שייט לעיר - אך הבנתי ששייט לעיר הוא כ- 10 דקות בלבד (מה המחיר?). האם יש מסלול אחר? (אנחנו משפחה עם 3 ילדים 8-16).
סליחה על החפירות ותודה על עזרה ותשובות... אם יש משהו אחר מומלץ אשמח גם לשמוע. -
שייט באגם לוצרןושוב אני עם עוד שאלה... אם כבר לחפור, אז עד הסוף... כמה זמן בערך אפשר לבלות במוזיאון התחבורה? האם מומלץ לקחת כרטיס משולב עם איימקס או שאפשר לוותר, ומה בענין כדור פורח? מומלץ?
תודה... -
שייט באגם לוצרןלמה לא לחנות את הרכב ליד תחנת הרכבת בחניונים המרכזיים והלא יקרים, לשוט למוזיאון התחבורה, לבלות בו כמה שעות ואז לשוט חזרה למרכז העיר העתיקה ולטייל בה?
נשמע לי יום מושלם.
לגילאים של הילדים שלכם כדאי לשלב גם את האיימקס, ויש גם פלנטריום אם זכרוני אינו מטעני.
זמן הביקור יהיה לפחות 3 שעות (היו כאלה שהיו גם יותר).
נסיעה טובה ותהנו,
אוסי -
שייט באגם לוצרןלחנות ליד לידו-ליד מוזיאון התחבורה,כי החניה בתוך העיר העתיקה מסורבלת יותר ואת יתר ההתניידות בעיר-בשיט או תחבורה ציבורית.
מוזיאון התחבורה-הבלון הפורח לדעתי ז"ל מזה כמה שנים טובות(!) אלא אם חזר לחיים השנה,הייתה תאונה לפני כמה שנים ומאז הוא לא פורח.
האימקס-תלוי בילדייך וכמות השעות שאתם מוכנים להשקיע במקום.
לצערי הילדים שלי היו מוכנים להשתקע במוזיאון התחבורה ונדרשו מאמצי פיתוי מסיביים לשלוף אותם משם.
אחרי המוזיאון אפשר את גן הקרחונים עם מבוך המראות ואת הציור הפנורמי הגדול לידו.
ואז לרדת אל מרכז העיר העתיקה.
ליד הגשר יש גם אופציה לשיט אקטיבי יותר (פדלים) שאולי יתאים יותר לילדיך ,לשיקולך.
בכל מקרה-יום עמוס ומלא. -
שייט באגם לוצרןיונית / אוסי
מצטרפת לשאלה- יש לכן קישור לשייט מוצלח? אחד כזה שניתן להבין ממנו מסלולים ומחירים.
נראה לי נחמד לשוט מאזור תחנת הרכבת למוזאון התחבורה.
לא היינו רוצים שייט ארוך.
עם האתר של The Lake Lucerne Navigation Company SGV לא הסתדרתי.
משום מה חלק האנגלית לא פועל ומנוע התרגום מסרב לשתף איתו פעולה.
-
שייט באגם לוצרןתודה לכל המגיבים.
(איריס - לשאלתך, ממוזיאון התחבורה עד לרכבת זה ענין של 10 דקות לערך). מבחינתי זה קצת כי הייתי רוצה שייט יותר ארוך - כשעה בין העיירות - לפי מידע מועט שהצלחתי ללקט פה ושם באינטרנט. אני מעדיפה בספינת קיטור גדולה ולא בסירות פדלים. אם מישהו ערך שייט כזה - כשעה, שעה וחצי, אשמח לדעת מהיכן להיכן ואם אפשר לערוך שייט כזה ממוזיאון התחבורה או דרכים אחרות חלופיות.
ושוב תודה. -
שייט באגם לוצרןהי!
הכדור פורח עדיין עובד...
אנחנו הזמנו לעוד שבועיים טיסה דרך חברת hampi. הטיסה יוצאת ליד מוזיאון התחבורה, לוקחת כארבע שעות ועולה כ430 פרנק לאדם..
עדיכונים- כשנחזור...
-
שייט באגם לוצרןאני היתי חמש פעמים בלוצרן ולא ראיתי אוניות קיטור נראה לי שהן בוטלו בגלל הזיהום שהן גורמות, נתן לראות ולשמוע את סיפורן של אוניות הקיטור במוזיאון התחבורה. המרחקים בין כל האתרקציות התירותיות בלוצרן קטנים ולכן עדיף לעשות הכל ברגל כך גם הילדים ישנו יותר טוב בלילה. -
שייט באגם לוצרןלאיריס--ניתן לקחת שייט עד ALPNACHSTADT ומשם לעלות עם פוניקולר (התלול ביותר בעולם) ל-PILATUS. -
שייט באגם לוצרןIBD
תודה על הרעיון. מכירה את האפשרות. על הפילטוס כנראה נוותר.
מתכננים לעלות למספר פסגות אחרות שיותר מושכות אותנו..
אולי גם על השייט נוותר . מתוכנן לנו שייט באגם מג'ורה ואולי גם בברינץ. אני מניחה שזה מסוג הדברים שנחליט עליהם במקום.
פשוט רציתי לחקור קצת את האפשרויות ולא הסתדרתי עם אתר השייט של העיר לוצרן.
איריס -
שייט באגם לוצרן
הרכבת התלולה לפילטוס אינה פוניקולר!
זאת רכבת המונעת במנועי חשמל (החשמל מסופק בכבל עילי)ומטפסת על פס משונן (האמצעי) באמצעות גלגל שיניים.