ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול טרמילאים לבד בעונה הרטובה

פורום מרכז אמריקה
    מרכז אמריקה
    2
    2
    523
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • weght
      weght נערך לאחרונה על ידי

אני משתחרר באוגוסט הקרוב ואני מתכנן לצאת לטיול לבד במרכז אמריקה (מגואטמלה לקוסטה ריקה כנראה) בין תחילת אוגוסט לאמצע נובמבר.

ברור לי שזאת העונה הרטובה והבנתי שהמזג אוויר לא צריך להיות יותר מדי בעייתי, אבל מה שכן קצת מדאיג אותי זה שהעונה הזאת פחות תיירותית ויכול להיות שיהיו פחות טרקים שאפשר לעשות ושיהיה יותר קשה למצוא אנשים לטייל איתם בצורה ספונטנית (גסט האוסים פחות מלאים והכל).

יש מישהו שיצא לו להגיע לבד בעונה הרטובה ויש לו תובנות? יש סיכוי שיהיה קשה למצוא אנשים לטייל איתם בתקופה הזאת? האם באמת מורגש הבדל משמעותי בכמות המטיילים בעונה הרטובה לעומת היבשה? 

תודה!

גדליהו מהגרעין תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין @weght נערך לאחרונה על ידי

@weght

הייתי בעונה הרטובה באזור כמה פעמים בהרכבים שונים. עדיין יש מספיק מטיילים, ובעיקר לתרמילאים עם טיולים ארוכים יותר זה פחות משנה, כי בתוכנית של שבועיים עם מזג אוויר לא טוב- יש יותר סיכון מאשר משיהו שיכול יותר בקלות לעשות שינויים.

מרכז אמריקה גם לא משופעת כ”כ בטרקים, ואת מרביתם אתה לא ממש עושה לבד אלא דרך סוכנות או משהו- וישר תוכל לדעת אם יש עוד מטיילים, והם גם רוב הסיכויים לא יצאו בשביל בן אדם אחד ( אבל יש מצב שכן יצאו בשביל 1-2 ..)

תבחר לינה בהוסטלים פופולרים יותר ואז יגדל הסיכוי למצוא אחרים, אם כי גם כשישנתי בכאלו לא המוניים, תמיד היו אנשים מסביב לדבר או להמשיך לטייל עימם...

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון