ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מדריך באיזור Zhangjjiaie

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    ז'אנג'יאג'יה גרנד קניון חונאן
    5
    5
    797
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yama100
      yama100 נערך לאחרונה על ידי

האם צריך מדריך ורכב בטיול בכל האטרקציות באיזור? אנחנו 5 כולל ילדים יחסית גדולים.

מישהו מכיר מדריך מומלץ?

gauntlet yosima ניתאי א 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • gauntlet
        gauntlet @yama100 נערך לאחרונה על ידי

@yama100

ממש לא, יש תחבורה פנימית בתוך הפארק שעוצרת בנקודות עיקריות.
        לא מדובר באתר ארכיאולוגי או מורשת כלשהי (הסינים השמידו את כל זה חה חה), אז גם אין טעם למדריך שיסביר דברים.
        שריינו לפחות יומיים מלאים כדי להכיר את הפארק היטב
        כלל אצבע – מקומות שבהם ההליכה קלה יותר, יהיו גם הרבה יותר מלאים בסינים איטיים. תמצאו שביל צדי עם מאמץ קל, ותיהנו מהטבע כמעט לבדכם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • yosima
          yosima @yama100 נערך לאחרונה על ידי

@yama100

אין לזה תשובה חד משמעית. תלוי בכם ובסגנון הטיול שלכם. להר טיא נמן מאד פשוט להגיע. בשמורה זה קצת יותר מסובך בגלל הגודל ושפע האפשרויות. אם אתם מוצאים מישהו שיסביר לכם מראש באנגלית על הפארק אז יהיה יותר פשוט אבל זאת סין ולא בהכרח יהיה מישהו כזה. אין תחנת מידע מסודרת באנגלית. אני ניסיתי ללמוד מראש מהאינטרנט ועדיין לא היה לי לגמרי ברור. בסוף הסתדרתי אבל לא בלי התברברויות קלות. לאטרקציות קרובות - אגם באופנג ומערת נטיפים (שלא הייתי בה) אפשר בקלות להגיע לבד במונית. את הגשר אני אישית לא מכיר. אם אני זוכר נכון הוא דורש הרשמה מראש.

תביאו גם בחשבון שהעיר zhangjiajie שממנה יוצאים להר ובה נמצאים שדה התעופה ותחנת הרכבת רחוקה 40 דקות נסיעה מהעיירה wulingyuan שהיא המוצא לשמורה. בלי מדריך תצטרכו לדאוג למעבר הזה בעצמכם.

Aviv3152857 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • Aviv3152857
            Aviv3152857 @yosima נערך לאחרונה על ידי

לטעמי הטיול באיזור השמורה לא מסובך במיוחד.

בפעם הראשונה שנכנסנו אני ואשתי לפארק לא בדיוק ידענו איך להתקדם, אבל לאחר כמה דקות מתאפסים (כמו כל מקום בסין).

לדעתי צריך לתכנן כך שמבלים יום שלם באיזור העליון של השמורה (עולים ברכבל ויורדים במעלית) שם כל התצפיות המפורסמות.

יום נוסף בחלק התכנון, יש שם מסלולי הליכה מדהימים והרבה יותר שקטים ונהנתי בהם לא פחות מביום הראשון (אפשר גם לעשות חצי יום טיול באיזור ועוד חצי יום טיול במערב או באגם).

הגשר די רחוק מהשמורה ועולה לא מעט, מרוב המטיילים הבנתי שניתן בהחלט לוותר.

לא לוותר על מערת טיאנמן מקום מדהים לגמרי.

• ניתאי א
              ניתאי א @yama100 נערך לאחרונה על ידי

@yama100

בהוסטלים המרכזיים בתוך העיר ג'אנגג'יאז'ה יש מפות יש הפארק, הן בהחלט מספיקות. יש כמה איזורים מרכזיים שניתן לעבור בניהם עם האוטובוסים שהם בחינם, הניווט עם המפות הוא פשוט יחסית. 

כשאני טיילתי אז בכל ערב בהוסטל bajie הייתה הדרכה באנגלית על הפארק (המפה שהם נותנים טובה) והיה ניתן לשבת עם מדריך שהמליץ מה כדאי בכמות הזמן שיש לכם.

אני טיילתי 3 ימים בפארק עם לינה בתוך הפארק. ממליץ בחום כולל השקמה מוקדם בבוקר לראות את הזריחה. יש הרבה עליות וירידות אז להתכונן לזה.

המקום לינה שלכם בעיר יכול לסדר לכם הסעה לפארק ובדרך כלל מגיעים ממש מוקדם ככה שיש כשעתיים ללא ההמונים. החזרה מהפארק היא פשוטה מהעיירה wulingyuan. יש הרבה אוטובוסים ציבוריים.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון