מתנה לחברה שנוסעת לדרום א
-
אולי תוכלו לייעץ לי? חברה מאד טובה שלי נוסעת לכמה חודשים לדרום אמריקה. אני רוצה לקנות לה משהו מיוחד (ועם זאת לא ממש יקר... סטודנטית מרודה יו נו...) ספרים- היא לא ממש אוהבת ציוד לטרקים- היא לא צריכה יש לכם רעיון? -
מתנה לחברה שנוסעת לדרום א:Reלמה שלא תכיני לה דיסק עם כל השירים שהיא\אתן אוהבות וככה זו תהיה מתנה זולה,מיוחדת... ושלא תמאס אף פעם. ואם אין לך חשק פשוט תקני לה דיסק שאת יודעת שהיא תאהב. -
יומן נסיעה -
מתנה לחברה שנוסעת לדרום א:Reאת יכולה להכין לה אלבום תמונות ( שלך ושל חברים נוספים ומשפחה שלה) לבקש מחברים שלה שיכתבו כל אחד משהו ולעשות לה מעין אלבום תמונות ( קטן) ומכתבי פרידה לטיול מחברים מתנה נהדרת ומרגשת... -
מתנהההמלצה הראשונה שלי היא הנד בוק (אם עדיין אין לה) אם יש לה אז כמו האפשרויות שכתבו העונים שלפני נראה לי שכדאי משהו אישי יותר. כמה רעיונות (למרות שדיסק עם שירים זה נראה לי מצוין...): מחזיק מפתחות עם תמונה של החברים חפיסת קלפים (על כל קלף כותבים משהו אחר, -
במבה במבה במבה !!! -
מתנה לחברה שנוסעת לדרום א:Reכרטיס טיסה תמיד נחוץ..... נעליים (הרים)חדשות תמיד כיף לקבל לחבר שלי קניתי מעיל גשם יפה מתאים ליציאות וגם להכי חשוב לטיול אוסף של כל מני דברים שימושים גרביים כובע פנסים מנעולים את יודעת דברים כאלה שסוגרים את הפינות הקטנות שהייה בהצלחה מקווה שעזרתי