בית מלון בפוקט סוף דצמבר עד אמצע ינואר?
-
אז ככה מחפש מלון טוב 4-5 כוכבים ( לא מחפש את הכי זול ולא את הכי יקר ) ומלונות רצוי שלא לוקחים כסף על הכנסת " אורחים "
ראיתי כמה מלונות לדוגמא
Gig hotel
Clover hotel
Indigo hotel
המחירים מן הסתם לא זולים לתקופה הזאת
השאלה למשל מלון indigo במרחק 800-900 מטר מבאנגלה זה לא מבאס ?
והאם שווה לשלם על מלון כזה בערך 500-600 ללילה ( לתקופה שציינתי )
תודה מראש לעוזרים
-
פעם 6-7 בפוקט בחוף פאטונג. מכיר הרבה מלונות בין כמבקר ובין כאורח.
מלון INDIGO מלון חדש לפני שנתיים שהייתי בפאטונג הוא עדיין היה בבניה,המיקום שלו טוב הוא ברחוב השני Thanon Ratuthit-200 Roadהמקביל לחוף.
השנה לא הזמנתי אותו כי הבריכה שלו על הגג. הזמנתי את המלון שממולו באותו הרחוב. בו התאחסנתי כבר בעבר הנקרא NOVOTEL PHUKET VINTAGE PARK RESORT מלון מרשת צרפתית עם טאצ’ תאילנדי4 כוכבים . השנה בגלל שראש השנה הסיני יוצא ב-25 לינואר המחירים הוקפצו עד לסוף החודש.ולמרות שאני חבר במועדון הרשת הזמנתי חדר סופריור עם ארוחת בוקר לזוג עלה לי בממוצע 4450 THB ללילה. מה שקושר אותי למלון יש לו בריכה ענקית של 2000 מ”ר. משני המלונות יש הליכה של 10 דקות לקניון Jungceylon Shopping Center וזה בערך הזמן שלוקח להגיעה לחוף. אני אישית לא טובל בחוף פאטונג כי מי הים עכורים ולא צלולים כמו. שהיו בשנים קודמות.הסיבה חוף פאטונג גדל לכמעט עיר ומכון הטיהור לא מסוגל לטפל בכמויות השפכים וחלקם נשפכים לים כמו שהם במיוחד בלילה כדי שהתיירים לא יראו. אני טובל/שוחה או בחלק הצפוני של חוף פאטונג או לוקח טוק טוק לחוף קארון או אחרים.
שאר שני המלונות שציינתי אני לא מכיר הם חדשים.
תפריט חיפוש מסלול
האם התכוונת ל:
טוען...
מסעדות מלונות ברים קפה -
כל המלונות שהם על רמה לוקחים כסף על הכנסת “אורחים” רק אם אתה תתאחסן בוילות פרטיות או מלונות ברמה 2-3 כוכבים זה יהיה כלול בעיסקת הכל כלול.