השכרת רכב עם כסא תינוק
-
שלום,
אנחנו מתכננים טיול באיטליה באוגוסט ואנחנו נוסעים עם בתנו בת שנה וחצי.
יש אפשרות לקחת את הכסא תינוק לרכב איתנו בטיסה ולא לבקש מחברת ההשכרה כסא ב-42 יורו לא כולל מס.
האם מישהו ממליץ על כך?
תודה,
חזי -
השכרת רכב עם כסא תינוקמומלץ מאוד. משפחות רבות לוקחות איתן כסא לתינוק. -
השכרת רכב עם כסא תינוקמומלץ מאוד לקחת את הכסא. בנסיעתנו הראשונה, לפני מס' שנים, קיבלנו בלונדון כסא איום ונורא ומאז, חלפו שנים ונוספו ילדים, הכסא תמיד איתנו. -
בודאי שכדאי לקחת, למה לא?לא עולה לכם כסף להטיס את הכסא ואתם חוסכים המון כסף בהשכרה.
אם אתם שוכרים ומחזירים רכב בשדה התעופה אז גם סחיבת הכיסא מינימלית.
אם אתם מגיעים במונית ל/מנתב"ג אז אתם צריכים כיסא לדרך.
הילדה שלכם רגילה לכיסא שלה, מכונית חדשה וסביבה חדשה מלחיצים לשעצמם, למה להוסיף עוד? -
בודאי שכדאי לקחת, למה לא?חזי--אני עונה פה על המסר הפרטי:
ברור שתשתמש במונית בכסא. איך חשבת לקחת את את הבת במונית? -
בודאי שכדאי לקחת, למה לא?אנחנו מחזירים את הרכב ברומא בטרמיני.
אין לי צורך ברכב ביומיים האחרונים ברומא מאחר שלא אמורים לטייל שם עם רכב.
עם זאת אני מודה לכל מי שטרח להמליץ לנו לקחת את הכסא איתנו.
הבעיונת היחידה זה לקחת את הכסא מהמלון ברומא לשדה. הכי טוב זה שהיינו גם מחזירים רכב בשדה.
תודה,
חזי -
בודאי שכדאי לקחת, למה לא?זה אכן מעיק להסחב עם הכסא כשאתה לא עם האוטו, אם תיסע מרומא לשדה התעופה ברכבת, ובכל זאת מאד מומלץ לקחת את הכסא.
עוד שימוש אפשרי בכסא הזה הוא בטיסה עצמה, בתנאי שהכסא מתאים למטוסים (צריך להיות כתוב עליו) ובתנאי שיהיה לילדה מושב. סביר שלא קניתם לה כרטיס, אבל אעביר לכם עיצה שקיבלתי בעבר ובתמימותי לא יישמתי. בקשו בצ'ק אין לקחת את הכסא איתכם למקרה שיהיה מקום פנוי לידכם בטיסה. הרבה פעמים גם אם רשום מישהו לידכם, הוא ישמח לעבור למקום אחר. כשתעלו על המטוס תשאלו את הדיילות אם יש מצב שיש מקום, אם לא הם יקחו את הכסא כמו שלוקחים את עגלות הילדים בשלב הזה.
אני טסתי עם הילד שלי בפסח, אמרו לי שהטיסה מפוצצת אז לא לקחתי את הכסא איתי. בסופו של דבר קיבלנו מושב שלישייה שלם לעצמנו (למרות ששילמתי רק על כרטיס לעצמי). הצטערתי שלא היה לי הכסא כשהילדון ישן בשכיבה ואני לא נרדמתי כי חששתי שיפול ושמרתי עליו.