ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזות למזרח

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    ויאטנם ויזה טיול עצמאי לאוס קמבודיה
    3
    4
    533
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Ofek_3469257
      Ofek_3469257 נערך לאחרונה על ידי

היי,

אני מתכננת טיול בעוד חודש ללאוס קמבודיה וויאטנם. נותחת בלאוס וממשיכה לקמבודיה ואז לויאטנם יבשתית (בלי טיסות).

הבנתי שרק לויאטנם אפשר להוציא ויזה מראש אבל בכל האתרים דורשים מספר טיסה ואין לי טיסה כי אני מגיעה יבשתית. זה אומר שאני לא יכולה להוציא מראש? אם יש אפשרות כזו אשמח שיפנו אותי לאתר רלוונטי 🙂 ואם יש אפשרות הוצאת ויזה מראש ללאוס (לשם אני כן מגיעה בטיסה) אשמח לדעת. 

תודה 🙂

Sailor shimon amar 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Sailor
        Sailor @Ofek_3469257 נערך לאחרונה על ידי Sailor

@Ofek_3469257

בלאוס תקבלי ויזה ל-30 יום בכניסה למדינה, בין יבשתית ובין בטיסה.

כך גם בקמבודיה.
        אכן, לויטנאם אפשר לקבל ויזה בהגעה רק לכניסה בטיסה ביום ידוע מראש. אין (עדיין, קראתי על כוונה לכך) ויזה בהגעה במעבר יבשתי.

אבל, בקמבודיה זול מאד לקבל ויזה לויטנאם, במיוחד בקונסוליות בבטמבאנג ובסיהנוקוויל.

אם את מתכוונת לשהות באחד ממקומות אלה, תוכלי לפנות אישית לשגרירות ןלאסוף את הויזה אחרי 3 ימי עסקים.

אם לא, תוכלי לבקש ויזה בסוכנות תיירות בסיאם ריפ הסמוכה לבטמבאנג והם יעשו את זה בשבילך בתשלום עמלה קטנה.

כדאי לבקש ויזה ל-3 חודשים, המחיר זהה ובקמבודיה נוטים להעניק ויזות ליותר מחודש ואף עד המקסימום – 3 חודשים.

שימי לב: בבקשת הויזה את מתבקשת למלא תאריך כניסה לויטנאם. לפני תאריך זה לא תוכלי להכנס ומיום זה תוקף הויזה נספר כאילו נכנסת בפועל.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • shimon amar
          shimon amar @Ofek_3469257 נערך לאחרונה על ידי

@Ofek_3469257

ללאוס וקמבודיה בטיסה ויבשתית מקבלים במקום תגיעי עם מספר תמונות דרכון על כל מיקרה.וגם עם דולרים בשטרות קטנים מכוון שלא תמיד בא להם להחזיר עודף משטרות גדולים.לגבי ויאטנם אם אני לא טועה גם לכניסה יבשתית צריכים להגיע עם ויזה מוכנה.לגבי הדולרים אותו הדבר גם לויאטנם.

Sailor תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • Sailor
            Sailor @shimon amar נערך לאחרונה על ידי

@shimon-amar

יבשתית – עם ויזה מודבקת בדרכון (אלא אם יש נוהל חדש)

בסיאם ריפ הויזה בדרכון כולל העמלה לא תעלה יותר, לרוב פחות מאשר VOA באינטרנט

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון