תאילנד 21 יום
-
אני צריך עזרה בתכנון מסלול. שבוע הבא אני טס עצמאי לתאילנד, חשבתי להיות בצפון ואז באיים. אני רוצה טבע, אקסטרים, בטן-גב וקניות ואולי מסיבה קטנה כזו לסיום
המליצו לי (לפי שבועות):
- צ’אנג-מאי, צ’אנג ראי, פאי
- קוסומי, קופנגן, קוטאו,פוקט, קופיפי, קארבי
- -פאטייה, קאנצ’בורי, בנקוק
אשמח להכוונה וסדר מבחינת ימים בכל מקום. תודה מראש לעונים!
-
קודם כל – אתה טס שבוע הבא ואין לך מושג לאן או איך? מה שאומר שגם אין טיסות פנים לשום מקום ?
לא רעיון טוב – טיסות פנים במקום שם יכולות לעלות לך פי 2 מאשר להזמין מראש שלא לדבר על זה שיכול להיות שלא יהיה מקום בטיסות….
שנית – מה שאמרת שהמליצו לך – זה בערך כל היעדים הכי פופולאריים בתאילנד, זה טיול של כמה חודשים במקרה הטוב.
לא אמרת לכמה זמן אתה טס …. אז קשה לעזור לך במסלול
זה גם נורא תלוי בתקציב שיש לך – טיסות פנים עולות כסף – בממוצע 100$ בערך (לקוסמוי למשל עולה כפול מאשר לכל מקום אחר)
יש מקומות שחייבים טיסה כדיי להגיע לשם ויש כאלו שאפשר לעבור בינהם בלי טיסה – חוסך כסף אבל לוקח הרבה הרבה יותר זמן לפעמים
בקיצור – בשביל לעזור לך צריך קצת תשובות: לכמה זמן אתה נוסע? מה התקציב שיש לך לטיסות פנים? איזה טיול אתה רוצה לעשות – כזה שאתה עובר 100 מקומות ומסמן V על כל מקום אבל לא ממש רואה שם כלום? או שאתה רוצה להיות בפחות מקומות אבל להנות בכל מקום?
-
אין לך מה לארגן, זה הטיול שכולם עושים בערך… אז תקנה כרטיס מבנגקוק לצאינג מאי (יומיים בבנגוק להכיר), שבוע בצפון ומשם כרטיס לפוקט או קוסמוי ואז יבשתית לצד שני, וכרטיס חזור מפוקט או קוסמוי לבנגקוק ליום-יומיים אחרונים
-
@amalia72
יש גם רכבת.סליפר ברכבת לילה “חוסך” לינה ויכול לצאת במחיר לינה או קצת יותר.
-
אני טס ל21 יום. האם לסגור עם חברה כדי להוזיל?
אני רוצה לנוח בין היתר אבל בעיקר אקסטרים ובטן גב
-
@amalia72
טס ל21 יום תקציב 100 דולר ליום
-
אם תנסה לעשות את כל התוכנית ב-3 שבועות, זה יהיה חפוז, עם הרבה נסיעות שגוזלות זמן וספק אם מהנה כפי שיכול להיות.תבחר מה שעושה לך כיף ותתמקד בזה, גם אם לא תספיק חצי ממסלול החומוס שהציעו לך.
-
מסיבת הפול מון הקרובה היא ב-17 ליוני.
לכן, אם אתה רוצה לחוות את זה, הייתי דווקא מגיע קודם לקוסמוי/קופנגן ואחרי זה טס לצפון תאילנד (צ’אנג מאי). בסוף הטיול – בנגקוק לעוד חיי לילה, אתרים מעניינים וקניות.